OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
[Swatch last slide] Got this cute shadow palette— @etudeofficial Milky Play Color Eyes Blueberry Milk 🫐🐮🥛Akhirnya punya eyeshadow warna lavender/ lilac gitu 😍 1 palettenya ada warna choco gitu juga jadi bisa dipake untuk daily. Eyeshadownya tipe yang powdery, bukan yang creamy tapi warnanya cukup keluar kok 👌🏻 As usual kalo eyeshadow korea itu glitternya the best ✨✨You can buy this (pasti ori) via Charis shop aku loh: http://hicharis.net/japobs/1vuy #etude #playcoloreyesblueberrymilk #eyesahdow #CHARIS #hicharis @hicharis_official @charis_celeb #clozetteid #beautybloggers #indobeauty #indobeautysquad #indobeautygram
post
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Hai Beauty People!
Welcome back to Beauty by Silvi...
Edisi kangen suami d malam minggu ❤️

#newnorm...
Semakin kesini, aku makin suka sama konsep makeup ...
Yang besok mau kondangan. Nih ada tutorial hijab s...
Based on what you guys choose on my IGS polling...
...
Muka jutek bayar tagihan !!!
.
.
Happy weekend...
One of the best caramelized butter crab 🦀 the o...
Hamster and Gretel
📸 @samseite
.
.
.
.
.
.
#ani...
🚨GIVEAWAY ALERT - 10 WINNERS🚨 ⁣⁣⁣
⁣...
Part 2/2 NND x Blessed Moon (Blessed Moon Kit - Me...

MORE FASHION POSTS

It was one of those days living above clouds ⛅...
Yeayyy Amih seneng banget kali ini dapat hampers (...
LATEPOST: We love you, Artanabil! ✨❤️✨ Set...
Giraffe 🦒 feeding @baobab.safariprigen ! Never ...
Hasil berburu kembaran di shoppe, tentunya beda se...
These Cute Summer 2021 Fashion Trends Will Instant...
I wear a lot of pinks lately but honestly not beca...
My first dress from @yesstyle . Bahannya lembut, s...
✨🪴 𝐂𝐞𝐫𝐚𝐦𝐢𝐜 𝐒𝐤𝐢...

MORE BEAUTY POSTS

April might be the month for giggles and jokes, bu...
@erha_acneact Acne Back Spray, Acne Cleanser Beta ...
@elonaworld Vanilla 3D Diamond Ball Massager (roll...
5 heatless hair curling & waving methods you need ...
The ultimate ‘OUT-OUT’ makeup ideas for our gl...
Salah satu face spray dengan partikel lembut yang ...
I Tried Another Holy Grail Cushion In Town!

Advertisement