OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

beauty blogger http://www.titahsanjana.com/ instagram :@titah.in

Instagram

Namaste dosti....I have a new post about the produk from @glowberry_official - Glowberry Moist Vitafresh Essence Toner.Glowberry is a brand founded by researchers who have made a number of hit products (Sulwhasoo, Hera, Laneige, Inisfree etc.) for over 10 years at Amorepacific..The claim of this product is"The nourishing toner makes skin bright by gently peeling impurities from skin and filling skin with ample moisture immediately. Balances the skin's pH level and Smoothens skin texture.".SKIN TEXTURE- Essence of concentrated textureWhen applied, absorbs smoothly and quicklyquickly. After absorption, silky and smooth without sticking.- Exceptional AbsorbencyOf essence moisturize the inside of tje skin and makes the outside of the skin look matt.- All in one essenceAvailable for all skin types without oil..If you want to get the product, you can visit my shop : https://hicharis.net/titahin/qVK. #CHARIS #CHARISSTORE #charisAPP @hicharis_official @charis_celeb @charis_indonesia #clozette #ClozetteID #clozetteid #setterspace #titahsanjana #kbbvmember #beautyblogger #glowberry #hicharis
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kalem sekali kalo di foto 🤣. #titahsanjana #clozette #ClozetteID #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Belum nemu caption yang pas.Hmm opo yo penake? Opo ngene e "enek arek wedok klambi biru mlaku dewe nang jembatan". Cocok koyoke, eh sek sek tapi ora dewean kok. Anu e " Disini aku menunggumu" Wkwk cek ketok alay 😂. #clozette #ClozetteID #clozetteid #titahsanjana #matilampu
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hai dosti..I have a new post about the product from @letmeskin, this is Ultra H2O Modeling Mask Green. The claim of this product is : Soothing + Protection + Nutrition ->Gel type essence provides moist that never dries up and lasts longer and conveys soothing ingredients like Asiatic pennywort extract and chamomile extract right into your skin irritated by surroundings to help make your skin complexion soothed and comfortable..If you want to get the product, you can visit "https://hicharis.net/titahin/chp".ULTRA H20 MODELING MASKhttps://hicharis.net/titahin/chp #LETMESKIN #H20MODELINGMASK #ULTRA #charis #CHARISSTORE #charisAPP @charis_official #KBEAUTY #clozette #ClozetteID #clozetteid #titahsanjana #charisofficial #charisceleb #hicharis
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy International Lipstick Day dosti...Hai dosti, aku ada review lagi nih dari dunia pergincuan hehe. Kali ini aku ngereview produk dari @fanbocosmetics lagi yaitu Fanbo Chocorush Lipcream. Dia ada 5 shade, cuma disini aku hanya ngereview 2 shade aja Rouge in Minute sama Scarlet Week yang warnanya hampir sama kalau menurutku. Salah satu klaim dari produk ini dia bisa tahan lama lebih dari 8 jam. Hmm bener nggak sih? Yuk baca review lengkapnya di blog aku. Temen-temen bisa langsung klik link yang ada di bio aku [email protected] @clozetteid @setterspace @beautiesquad @kbbvbyacb @bloggerperempuan @bloggercrony @bloggermafia @bloggerceriaid @beautybloggerindonesi. #clozette #ClozetteID #clozetteid #titahsanjana #setterspace #beautiesquad #beautybloggerindonesia #beautyblogger #kbbvmember #fanbokosmetik #fanbocosmetics #fanbochocorushlipcream #happyinternationallipstickday #lipstick #lipcream
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy International Lipstick Day dosti...Hai dosti, aku ada review lagi nih dari dunia pergincuan hehe. Kali ini aku ngereview produk dari @fanbocosmetics lagi yaitu Fanbo Chocorush Lipcream. Dia ada 5 shade, cuma disini aku hanya ngereview 2 shade aja Rouge in Minute sama Scarlet Week yang warnanya hampir sama kalau menurutku. Salah satu klaim dari produk ini dia bisa tahan lama lebih dari 8 jam. Hmm bener nggak sih? Yuk baca review lengkapnya di blog aku. Temen-temen bisa langsung klik link yang ada di bio aku ya... #clozette #ClozetteID #clozetteid #titahsanjana #setterspace #beautiesquad #beautybloggerindonesia #beautyblogger #kbbvmember #fanbokosmetik #fanbocosmetics #fanbochocorushlipcream #happyinternationallipstickday #lipstick #lipcream
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Lek enek uwong ngomongne awakmu nang mburi, jarno ae. Kui artine, tanpamu uripe wonge ndak asyik tur kurang syahdu. .Iki mek caption, ra sah baper. #clozette #ClozetteID #clozetteid #titahsanjana #tulungagung
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yen wes tresno paite kopi rasane legiYen wes tresno rasane koyo ngimpiNadyan kahanan tetep dilakoniMepet kowe wes adem rasaning atiYen wes tresno maju, lurus prei kanan kiriYen wes tresno abot, entheng kudu di lakoni.... #clozette #ClozetteID #clozetteid #titahsanjana #setterspace #preikanankiri
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top