OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A beauty blogger, freelance model, and a lover of art. Just click http://beauty-redemption.blogspot.com/ and enjoy the ride xoxo

Aristotle once said that happiness is a quality of the soul, not a function of one’s material circumstances. Couldn't agree more with the statement, but if we surrounded by fine materials wouldn't it more fun? Ehehehe –
Fine outfit head to toe by @8wood
#BeautyRedemption #ClozetteID #officeready
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A slip dress and a coat to conquer the weather, checked ✔
__
#latepost
#ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Celebrating a New Perspective of Woman
__
Sore ini saya datang ke @lemeridienjkt untuk sharing seputar women empowerment sambil ngobrolin film Little Woman yang sedang beredar di layar kaca bulan ini. Film ini diadaptasi dari novel tahun 1800an (i know, right!?) dan udah berkali kali di adaptasi ke dalam film. Talking about a masterpiece, huh 😍
__
Penasaran banget nonton film inu karena leading actresses nya Meryl Streep, Emmas Watson & Saoirse Ronan emang favorit saya semua. Lebih penasaran lagi sama issue Women Empowerment yang dilihat dari perspective wanita abad 18 dan ternyata semua issue wanita di abad itu masih relevan dengan issue wanita modern saat ini 👠👗🎓💄💍
__
@clozetteid @sonypicturesid @Lemeridienjkt #LittleWomenMovieID #LittleWomenXCID #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Do your hussle in silence, let the results make the noise 👯

__
#BeautyRedemption #ClozetteID
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Life can only be understood backwards, but it must be lived forwards. Learn to love the reflection you see in the mirror. xoxo__ #ClozetteID #bloggerbabesid
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
As i looking for inspirational beach quotes, I couldn't find any...Only my love for the sea.Hey, i miss you already 💜__ #longbeach #PinkBeach #komodoisland #LabuanBajo #vitrietraveldiary #clozetteid #ExploreLabuanBajo
3 likes
Categories : casual, travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hair gets lighter, skin gets darker 😎__Selesai main di Pulau Komodo kulit langsung tanned hahaha. Sebenernya gapapa sih cuma bingung cari produk complexion & lipstick yang shade nya matching aja. ✌😆 __ #clozetteid #vitrietraveldiary #lacecilekomodo
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Last day of 2019. Let's swinging into a new decade. Here comes 2020!__ #bye2019 #hello2020 #newyearseve #vitrietraveldiary #ClozetteID #bloggerbabesid
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Number 1 rule of traveling : wear comfortable clothes.
__
Pertanyaan yang sering muncul saat traveling itu 'pake baju apa yaa...' but sometines silly questions also pops in mind such as nanti ootd nya gimana. LOL.
__
Serius deh, saat traveling terkadang bingung untuk balancing between what suits the weather, safety & practicality, or are we going to compromise those things for the sake of cute photos?
__
I'd say go for the practicality and choose the basics. You might want to look your travel photos in a few years to come and thanking yourself for not wearing trendy items as they tend to fade in time.
__
Denim Shirt : @oldnavy
Pants : @uniqloindonesia
Hats : last minute purchase @sarinahindonesia labuan bajo bcs i left my hat at home 😅
__
#ClozetteID #travelblogger #bloggerbabesid #vitrietraveldiary #CapsuleWardrobe #basicwardrobe
3 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top