OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
[ #thankgoditsfriday | #jumatberkah] 🥰 First of all, I would like to say a big thankyou to all who participate in my giveaway! 🧡💚 Pemenangnya selain aku umumin di post ini juga bakal aku taro di IG story + di original post Giveaway nya yaa! Buat yg belum menang jgn gundah gulana, nanti ke depannya bakal ada lagi giveaway(s) 😉 So make sure you’re still here :) 💁🏻‍♀️..Okay, lanjoott.. the winners are chosen randomly yaa, jadi website random.org yg pilih pemenangnya, and I also made sure the winners did all the rules :).Sayangnya pemenang yang namanya pertama kali keluar itu pas aku cek ternyata tidak memenuhi syarat (bukan follower) jadi terpaksa dianulir, dan sudah dipilih lagi pemenang baru secara acak. So untuk next giveaways make sure kalian follow all the rules yaa 😉.🎉The two winners of the giveaway are :>> Black Box Set : @anifndr24>> Tosca Box Set : @atiqahfizikri_.CONGRATULATIONS to both winners! 🎊 DM aku nama, alamat, dan no tlp kalian yah :).Yang lain, semoga beruntung di next giveaway(s) yaa 🙂. Insya ALLAH aku akan adain giveaway lagi nanti ke depannya :)..... #allthealleys #prettycity #cornerstreet #stonestreet #perspective #travelogue #streetview #streetlife #igvibes #citylife #theprettycity #sheisnotlost #clozetteid
post
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

Weekend ❤️❤️
Black n white with @tteun_bag...
Mau pergi kebelahan bumi manapun, tempatnya bahagi...
de Momchi [Dessert]
Flavor Bliss Broadway Alam Sut...
Horse, let me tell you secret,⁣
I looked at him ...
Make your clothes look cuter with these layering i...
Feb 27, 2021
Ada yang punya masalah dengan kantong...
Hollywood makeup look , atau smokey eyes gitulah y...
Pegang tangan ku dong...... 🥲

.

.

.
.
.
#reg...
OOTD for our belated Galentine lunch 😁.

As Val...
Happy weekend guys💜
Yuhuuu aku mau ksh info nih...

MORE BEAUTY POSTS

Lassie Newfangled: [Review] NYX Tinted Brow Mascar...
Brand lokal rasa internasyonel check!
Sumpah, aku ...
Cute nails, matchy matchy with Unbelievabrow packa...
Foto di rumah bersama bunga-bunga part 2. Tetap re...
TRESmmé the backstage studio at senayan city
How to nail a smokey eye in 3 simple steps
Atasi Tanda Penuaan Kulit Dengan Treatment Filler ...
Tatto di bibir? Eit ini bukan sembarang tatto tapi...
[REVIEW] ANUA SKINCARE "HEARTLEAF"
A.Van Riemsdijk

Advertisement