OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Went to Taman Sari in #Yogyakarta because the last time I went there was when I was a little child and didn’t know much about history back then. So I wanted to come here again as an adult who loves history 🙃💙⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣ #tamansari #tamansarijogja #explorejogja #yktripdiary #weekendgetaway #travelstory #sheisnotlost #clozetteid
post
6 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

Sebelum kembali beraktivitas di era new normal, me...
Hari ini anakku bagi rapor, pen nangis melihat ana...
Born to run🏃🏻‍♀️.
.
Details:
Urban Dec...
Fresh start, fresh look. Set a good mood to begin ...
Mau dandan ala Jennie di how you like that tapi ma...
Foto portraits virtual udah keren, tapi belom tau ...
@maybelline Sensational Liqud Matte The Nudes Coll...
#SkincareTime
(Note : review ini ditulis setalah 7...
Masa-masa  #DiRumahAja ada yang ngerasa Berat? Bo...

MORE BEAUTY POSTS

𝐓𝐨𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭'𝐬⁣
𝟎𝟕/𝟎...
Siapa yang nggak kenal dengan @backtonatur ? Apaka...
Namaste dosti
.
Jadi kali ini aku lagi pakai sheet...
Don’t ask why suddenly I have double eyelid. Bec...
Complexion Anti Geser ✨⁣

Buat temen-temen ...
Cuaca hari ini adem banget, enaknya tadi bisa tidu...
Hari ini aku mau sharing sedikit tentang beberapa ...
Clozette Crew @Cyndaadissa recreates glam and soft...
Tonton sampai habis ya‼️

Udah lama ya gak bik...
Sengaja pilih Inglot halal O2M breathable nail ena...

Advertisement