OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Here goes to the second look for #MindysRainbowChallenge , I made a little bit quirky. Look kedua yaitu #Jingga terinspirasi dari reaksi spontan @radik_zetamotion yang mengira aku lagi nangis gara-gara pakai eye glitter di bawah mata. Jadi yaudah kuaplikasikan bentuknya sekalian kayak air mata yang menetes membasahi pipi. 🤷🏻‍♀️.Tapi ini tangisannya edgy begitu lho, soale sekali nangis langsung keluar 3 tetes air mata. 💁🏻‍♀️. #ClozetteID #DiaryBeautyHilda #HildaIkkaDandan #produktifdarirumah #orangemakeup #hijabmakeup #beautygram #beautyinfluencersurabaya #beautycontentcreator #beautyenthusiast #indonesiabeautyblogger #beautybloggersurabaya #MOTD #EOTD #QupasBeauty #eyemakeuplook #makeuplookideas
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

Be grateful for every tiny insignificant blessings...
Hari ini ga niat #ootd padahal, karena pikirku ini...
New normal ? senyumin aja... ⁣

Fokus jaga di...
I rarely take a mirror selfie, but this mirror is ...
basic vibes 🌹
Oh being that chill, reading a good book, and hold...
Let's glow up baby! ❤ #luellatutorial .
.
Produc...
June 4, 2020
Ngerasa ga sih cuaca lagi panas belak...
Like you. You’ve been through a lot but you stil...
SHOPEE HAUL LAGI! Khusus overshized t-shirt 😚...

MORE BEAUTY POSTS

I'm a Barbie girl, in a Barbie world... Life in pl...
This ‘Angel’ Will Save Your Skin From Acne!
[SKINCARE UPDATES]
Geser utk liat kondisi bare fa...
» ARIANA GRANDE «
.
Failed attempt makeup look a...
I would usually do a few poses for each snap but u...
Produk rekomendasi Clozette Ambassador @shanty_hua...
Awas pokoknya kalo ada yang nanya lagi aq ngapain ...
Can we all take a moment to appreciate how natural...
Feel •
Embrace the pain & sorrow .
Learn to ma...
Bersamaan dengan post ini saya merasa sudah waktun...

Advertisement