OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Makeup Junkie, Beauty Blogger, Cosplayer Wannabe, Strange Creature, In Love with Pinup Style, Disney Lover, Princess Addict. I love to express my self in so many ways and i have a lot of hobbies (i get bored easily). Im strange, but this is me.

Instagram

#auzolaeyemakeup #auzolatutorial
Soo, finally here goes the steps of Berry Smoky Eye Makeup look I made few days back:
.
1. Use brow mascara from @wardahbeauty to fix the eyebrow (or you can go with full on eyebrow as well if you like).
2. Use eyelid tape if needed (I use @silverswanlash). Then apply @viva.cosmetics Eye Base and add @absolutenewyork_id Icon Eyeshadow Twilight shade Orchid on the entire eyelid.
3. From the same palette, add shade Boysenberry on the outer corner of the eye and blend.
4. Add shade Diamond on your inner corner of the eye.
5. Add some sparkle with @urbandecaycosmetics Moondust Palette shade Element on the middle of your lid.
6. Put on some wing eyeliner using @gobancosmetics Ultra Waterproof Liquid Eyeliner.
7. In this order: Shade Boysenberry, Orchid and Diamond, apply below the waterline. Then add some @mizzucosmetics Chrome Eyeliner Black on the waterline.
8. Apply mascara from UD Cannonball Ultra Waterproof Mascara and add eyelashes from @makeupuccino in Aluba to complete the look.
DONE!!
.
.
.
.
#wakeupandmakeup #makeupforbarbies #tutorial #makeuptutorial @makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger @indobeautyblogger #undiscovered_muas @undiscovered_muas #bloggerceria @bloggerceriaid #bloggermafia #clozetteid #fdbeauty #indobeautysquad @indobeautysquad @tampilcantik #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #cchannelbeauty @cchannel_beauty_id #girlssecretsquad #100daysofmakeup #beautybloggerindonesia @beautyblogger_indonesia
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#auzolatutorial #auzolaeyemakeup
Berry smoky look pictorial is here 💕 Postponed a few days because Isa is sick, but here we go! Swipe for eyemakeup tutorial ☀
.
☀Steps:☀
1. Prime face using @nivea_id Makeup Starter 2in1 Day Serum. Conceal dark eyes & acne redness using @makeoverid Camouflage Cream Face Concealer and top it with Flomar Full Coverage Concealer. Use foundation afterward (@katvondbeauty Lock It Foundation) and blend with sponge.
2. Dab a little powder on the entire face (I used @kaycollection BCL Clear Last Powder).
3. Contour your cheek, jawline, forehead and nose using @toofaced Cocoa Contour in Dark Cocoa.
4. Add pink blush on the apple of the cheeks, I used @nyxcosmetics_indonesia High Definition Blush shade Baby Doll.
5. Highlight is a must! Use @esqacosmetics Highlighter in Phuket on your nose, upper check, cupid bow and other place you need to highlight.
6. Put on Berry Smoky eye makeup and don't forget the lipstick to match (I used @beautitarian Metalip in Sugarplum Fairy.
.
Step eyemakeup nya di next post yah nanti biar ga kepanjangan 😂
.
.
.
.
#wakeupandmakeup #makeupforbarbies @makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger @indobeautyblogger #undiscovered_muas @undiscovered_muas #bloggerceria @bloggerceriaid #bloggermafia #clozetteid #fdbeauty #indobeautysquad @indobeautysquad @tampilcantik #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #cchannelbeauty @cchannel_beauty_id #girlssecretsquad #100daysofmakeup #beautybloggerindonesia @beautyblogger_indonesia
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I'll upload pictorial soon for this look!
.
Eyeshadow: @absolutenewyork_id Icon Eyeshadow in Twilight
Eyeliner: @gobancosmetics
Eyebrow: @wardahbeauty Brow Mascara
Lipstick: @beautitarian Sugarplum Fairy
.
.
.
.
#wakeupandmakeup #makeupforbarbies @makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger @indobeautyblogger #undiscovered_muas @undiscovered_muas #bloggerceria @bloggerceriaid #bloggermafia #clozetteid #fdbeauty #indobeautysquad @indobeautysquad @tampilcantik #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #cchannelbeauty @cchannel_beauty_id #girlssecretsquad #100daysofmakeup #beautybloggerindonesia @beautyblogger_indonesia
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yellow vibe ☀☀
.
Eyeshadow: @viseart 08 Editorial Brights Matte Palette
.
.
.
.
#wakeupandmakeup #makeupforbarbies @makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger @indobeautyblogge #undiscovered_muas @undiscovered_muas #bloggerceria @bloggerceriaid #bloggermafia #clozetteid #fdbeauty #indobeautysquad @indobeautysquad @tampilcantik #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #cchannelbeauty @cchannel_beauty_id #girlssecretsquad #100daysofmakeup #beautybloggerindonesia @beautyblogger_indonesia
see more from this collectionInstagram
+ View more details
☀GIVEAWAY TIME!☀
.
Finally another giveaway is here guys! Seperti yang pernah aku mention, hadiahnya mixed Preloved dan Brand New yaa! Bakal ada 3 pemenang lho!
.
Hadiahnya:
☀ Hadiah1☀
-QV Skin Lotion Travel Size (BN)
-Wardah Exclusive Matte Lip Cream shade 01 (PL)
-Bloomist Matte Lipstick shade 005 Coral (PL)
-Pixy Lasting Matte Lipstick shade Pink Smoothie (BN)
-Makeup Revolution Focus & Fix Eyebrow Kit (PL)
.
☀ Hadiah2☀
-QV Cream Travel Size (BN)
-Nivea Lip Butter Raspberry Rose (BN)
-Absolute New York Lip Mouse shade Misbehave (PL)
-Pixy Matte in Love Lipstick shade 408 Mery Orange (PL)
-MUA Cosmetics Trio Eyeshadow Pink Sorbet (PL)
.
☀ Hadiah3☀
-The Balm Read My Lips Lip Gloss shade Pop! (BN)
-Daiso Everbilena Liquid Foundation (PL)
-Organic Argan Soap (BN)
.
☀☀CARANYA:
1. Follow IG ku @auzola
2. Subs ke youtube ku (youtube.com/cutauzolaazalia
3. Like foto ini
4. Komen hadiah mana yang paling kamu mau dan kenapa kamu mau banget hadiahnya (Hadiah 1-3), sebutkan juga nama akun youtube yg di pakai buat subs yaa dan kamu dari kota apa. Mention 3 temen kamu buat ikutan.
5. Share giveaway ini di IG story kamu (share di feed juga boleh lho, extra point dr aku 💕).
6. Setiap share mention aku @auzola dan hashtag #auzolagiveaway #AuzolaMixedGiveaway
. ☀Buat extra point bisa:
1. Share di IG/Feed makeup look bikinanku yg jd favorite kamu (jng lupa mention & hashtagnya). Terserah mau share berapa kali
2. Komen di blog aku (www.rainbowdorable.com), tulis nama akun IG kamu saat komen.
3. Spam like & komen
.
📍Pemenang dipilih berdasarkan komen paling menarik buatku. 📍Pastikan kalian memenuhi semua persyaratan yg wajib ya.
📍Keaktifan juga bisa bikin aku makin notice lho buat menangin kalian.
📍 Akun jangan di private dan merupakan akun pribadi yaa (no fake account biar fair).
📍 Ongkir aku yang tanggung.
📍 Giveaway berlangsung sampai tgl 26 Agustus 2019. .
GOODLUCK ADORABLE!
.
.
.
.
#giveaway #makeupgiveaway #giveawaymakeup #colorfulmakeup #makeup #beautybloggerindonesia
#Beautiesquad #indobeautysquad #indonesianbeautyblogger #clozetteid #fdbeauty #bloggermafia #bloggerceria #tampilcantik
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kinda messy cut crease because it's my first time making this kinda cut crease on top of 3 eyelid tapes 😅
.
Steps & products:
1. Bentuk alis sesuai keinginan dan gunakan browcara agar tahan lama (@focallure Auto Brows Pen shade 02 & @wardah Instaperfect Brow Mascara shade Deep Grey).
2. Gunakan eye primer (@mineralbotanica Eye Makeup Base), lalu gunakan eyeshadow berwarna pink muda pada keseluruhan kelopak (@mizzucosmetics Gradical Eyeshadow Ma Cherie shade no.1).
3. Tambahkan eyeshadow pink fucshia pada garis kelopak mata dan baurkan ke atas (@viseart 08 Editorial Eyeshadow).
4. Gunakan pink yang sedikit lebih gelap pada bagian outer v dan baurkan (@juvias The Masquerade Palette Shade Bori).
5. Gunakan concealer/foundation pada kelopak mata dan outer v membentuk ujung tajam (@shuuemura Face Architect Medium Beige).
6. Timpa dengan warna kuning pekat pada bagian yang telah dibentuk concealer tadi dan juga pada ujung dalam mata serta pada bawah mata (Viseart 08 Editorial Eyeshadow).
7. Gunakan eyeliner membentuk cat eye dengan ujung runcing (@gobancosmetics Ultra Waterproof Liquid Eyeliner). Tambahkan eyeshadow pink di bawah warna kuning pada bagian bawah mata.
8. Tambahkan sedikit highlighter or anything shiny pada bagian ujung dalam mata (@coverfx Custom Enhancer Drops in Moonlight).
9. Gunakan mascara dan bulu mata palsu (@urbandecaycosmetics CannonBall Ultra Waterproof Mascara & @silver in Meica).
.
.
.
.
#Beautiesquad #BSJulyCollab #BSCollab #BSSummerMakeup #SummerMakeup #sunner #colorful #wakeupandmakeup #makeupforbarbies @makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger @indobeautyblogger #undiscovered_muas @undiscovered_muas #bloggerceria @bloggerceriaid #bloggermafia #clozetteid #fdbeauty #indobeautysquad @indobeautysquad @tampilcantik #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #cchannelbeauty @cchannel_beauty_id #girlssecretsquad #100daysofmakeup #beautybloggerindonesia @beautyblogger_indonesia
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Summer makeup with @beautiesquad 😍.Swipe for the result and don't forget to check the other babes as well, like @ekaaprilianadewi 's makeup for example 😍😍.I'll update the steps later, no i'm off to feed Isa 😂.... #Beautiesquad #BSJulyCollab #BSCollab #BSSummerMakeup #SummerMakeup #wakeupandmakeup #makeupforbarbies @makeupforbarbies #undiscovered_muas @undiscovered_muas #clozetteid #fdbeauty @tampilcantik #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #cchannelbeauty @cchannel_beauty_id #100daysofmakeup #summer #summervibes #summermakeup
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#auzolareview
Ngga sengaja ngeliat Lash Applicator merek Ataru pas bayar barang di kasir Ace Hardware. Harganya murce dan kebetulan aku juga emang kepo sama lash applicator (karena selama ini pakai pinset atau barefingers aja pas pasang bulu mata).
.
Anyway untuk harga IDR 29k, penampilan si lash applicator ini cakeeepp, dengan warna rose gold yang cukup cling. Bentukannya sendiri simple aja, mirip sama pinset, tapi ujungnya lebih lebar biar bisa menjepit bulu mata dengan lebih mudah.
.
So far aku lumayan suka lah. Emang awalnya agak effort karena ngga biasa, tapi lama2 malah lebih gampang kalau pakai ini. Yang agak kurang adalah nyapitnya agak ngga rapet (maybe I got bad batch), tapi masih oke sih. .
Jadi gagangnya agak butuh sedikit tenaga nekennya karena capit yang punya ku kurang nempel salah satu ujungnya. But overall untuk harga segini worth lah dan ngebantu banget pasang bulu mata dengan lebih mudah.
.
🌟 So I still give it 3.5/5 🌟
.
Ataru Lash Applicator
💰IDR 29k
📍 Ace Hardware (sekitaran kasir)
.
.
.
.
#wakeupandmakeup #makeupforbarbies @makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger @indobeautyblogge #undiscovered_muas @undiscovered_muas #bloggerceria @bloggerceriaid #bloggermafia #clozetteid #fdbeauty #indobeautysquad @indobeautysquad @tampilcantik #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #cchannelbeauty @cchannel_beauty_id #girlssecretsquad #100daysofmakeup #beautybloggerindonesia @beautyblogger_indonesia
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Idk, but I like this makeup on me, it doesn't look like the regular me 😁😁
.
This was from the Princess Jasmine inspired makeup I made few weeks back.
.
Anyway dari kemarin mo makeup gagal muluuukk, lagi coba benerin waktu tidur isa soalnya 🙈
.
.
.
.
#wakeupandmakeup #makeupforbarbies @makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger @indobeautyblogger #undiscovered_muas @undiscovered_muas #bloggerceria @bloggerceriaid #bloggermafia #clozetteid #fdbeauty #indobeautysquad @indobeautysquad @tampilcantik #tampilcantik #mua_army #princessjasmine #disney #arabian #fantasymakeupworld #cchannelbeauty @cchannel_beauty_id #girlssecretsquad #100daysofmakeup #beautybloggerindonesia @beautyblogger_indonesia
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top