OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

www.lianaeka.com

Ceritanya mau dandan serba peach etapi jadiny orange 😅 Detail make up swipe 👉 #mustikaratu Beauty Queen Foundation #elsheskin Brightening Loose Powder #sariayu Color Trend Jakarta Eyeshadow #eminacosmetics Checklit #fanbocosmetics Lipstick #makeover Highlighter #qlcosmetic EyelinerAku lagi cari produk pensil alis yang enakeun sama yang ada warna coklat/abu, kira-kira apa ya? #makeupideas #peachmakeup #makeup #makeuptime #lianaekacom #beautiesquad #indonesiabeautyblogger #beautyblogger #makeupkorea #kbbv #clozetteid #hbbv
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#Elsheskin Shooting Daily ProtectionSunscreen yang diformulasi khusus untuk kulit sensitif dengan SP30 untuk melindungi kulit wajah dari sinar UV, radikal bebas, polusi, dan debu penyebab iritasi.Kemasannya sama dengan kemasan sunscreen elsheskin lainnya, botol plastik transparan dengan bentuk pump jadi mudah untuk menggunakannya. Sayangnya dikemasan tidak dituliskan spf.Teksturnya cream berwarna putih, meskipun ini berbentuk cream tapi bukan cream yang tebal. Ketika dipakai dia akan sedikit memberi efek 'putih' tapi lama-kelamaan menyesuaikan warna kulit kita. Tidak ada aroma yang menyengat, malah samar-samar aromanya.Ini termasuk physical dan chemical sunscreen karena mengandung Titanium Dioxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate dan Benzophenone-3.Kalau sunscreen kalian apa ?Gunakan kode *SQUADLIANA* untuk mendapatkan diskon 10% di website dan line @elsheskin. #elshesquad #lianaekacom #beautiesquad #kbbv #hbbv #idskincarecommunity #clozetteid #skincareroutine #sunscreen #skincarelokal #elsheskin #skincareindonesia
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#Elizavecca Egf Deep Power Ringer MaskA daily sheet mask that helps reduce wrinkles, offers protein, and deep moisture to the skin. Helps regenerate the growth of cells as well as lifting, tightening and moisturizing the skin. This face mask will leave your tired aging skin looking fresh and hydrated.The packaging is cute. The mask sheet is thin but doesn't slide easily when worn. Have enough essence. The aroma is fresh.After wearing this sheet mask, I felt that my face was moist and hydrated. But the essence causes a sticky effect. When I wake up in the morning I feel that my face looks smaller and my face becomes smooth.Have you tried the elizavecca sheet mask, which is your favorite? #maskmonday #clozetteid #lianaekacom #skincarekorea #skincarecommunity #sheetmask #beautiesquad #idskincarecommunity #abcommunity #kbbv #hbbv
5 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#Accoje Hydrating Aqua Gel CreamCuaca di daerah aku lagi panas banget tapi anginnya dingin, bikin wajah aku ini makin terasa dehidrasi sampai di beberapa bagian tuh perih kalau kena skincare. Klaim produk Hydrating Aqua Gel dari @accoje_official ini membantu melembabkan dan memberi efek segar.Seperti namanya cream ini memiliki tekstur gel-cream, sedikit thick namun tidak menimbulkan efek lengket. Cream ini memiliki aroma yang segar dan agak sedikit aroma 'obat'. Sayangnya pada kemasan produk ini tidak ada tulisan bahasa inggrisnya, selain ingredients. Jadi aku bingung bacanya hehe... Aku pakai ini biasanya di malam hari, semacam buat nenangin kulit gitu kalau habis panas-panasan. Saat memakai cream ini aku merasa kulitku lebih halus dan lembab, sayangnya tidak terlalu memberi efek segar.Buat temen-temen yang penasaran sama produk ini, yuk cus beli disini 👇https://hicharis.net/lianaestt/grY #ACCOJE #HYDRATINGAQUAGELCREAM #AQUACREAM #charis #charisceleb @hicharis_offical @charis_celeb #clozetteid #lianaekacom #skincarejunkies #skincarekorea #koreanskincare #beautiesquad #idskincarecommunity #hbbv #kbbv
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#Elizavecca Galactomyces Ferment Filtrate 100%

A 100% galactomyces ferment filtrate essence protect skin, helps balanced oil and moisture to tired skin. The ingredients written on the packaging of this product are galactomyces ferment filtrate 100%, meaning that this product has no content other than galactomyces.

This product is very fast to absorb because it has a liquid texture like water (there is a video on the last slide). This product also has no fragrance or maybe because I can't smell it hehe :D

Opinion : I've been using it for about 2 weeks. I use this on the step toner because the liquid texture is not like essence in general which is slightly thicker. After wearing, I feel my face is fresher and more moist.

#koreanskincare #skincarekorea #skincareroutine #skincare #skincarejunkies #clozetteid #lianaekacom #beautiesquad #idskincarecommunity #hbbv #kbbv
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sesekali selfie gpp ya 😆Ini adalah make up wisuda aku kemarin, make up sendiri karena pengen sambil lihat skill make up aku gimana. Make up engga pakai primer ataupun setting spray dari jam 6.00 sampai jam 13.00 🙌Products :🌞 @pac_mt All Day Coverage Liquid Foundation shade C03 & @mustikaratuind Beauty Queen High Coverage Foundation shade Caramel🌞 @altheakorea Flawless Creamy Concealer shade Honey🌞 @fanbocosmetics Acne Solution Loose Powder shade 02 Translucent🌞 @fanbocosmetics Precious White Eyebrow Pencil shade Natural Grey🌞 @sariayu_mt Color Trend Inspirasi Jakarta Eyeshadow Kit J-01 & J-02🌞 @qlcosmetic Fashion Eyeliner🌞 @sulamitcosmetics Fake Eyelashes (lupa seri brp 😂)🌞 @eminacosmetics Cheeklit Pressed Blush shade Bitter Sweet🌞 @makeoverid Riche Glow Face Highlighter🌞 @poppydharsonocosmetics Lip Cream shade Earth #makeupwisuda #lianaekacom #clozetteid #makeupideas #makeup #motd #beautiesquad #kbbv #hbbv
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
camp ala-ala = pindah tidur doang 😂 #clozetteid
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Thursday! It's been a long time since I posted a product review, I'm sorry. Now I will review the new acid toner product from Benton Cosmetics, Benton PHA Peeling Toner.The product which contains mild PHA and Natural Moisturizing Factor which helps with moist glow peeling. Contains 3% of third generation PHA which has minimum concerns of disadvantages such as irritation and photosensitivity, allowing mild and efficient exfoliation.Benton PHA Peeling Toner recommended for rough and dull skin due to impurities and dead skin cells, dry and sensitive skin, uneven skin tone, skin that is rough and has enlarged pores.Opinion : I've been using it for about 2 weeks, I do not feel it is like acid / exfoliating toner, I feel this product like hydrating toner. On my skin this product doesn't really affect the acne but I just feel clean and moist. But I like this product, when my skin is sensitive I can still use this exfoliating toner because it is very mild. #Benton #bentoncosmetic #BentonPHAPeelingToner #PHAPeelingToner #PeelingToner #Toners #exfoliation #Peeling #ExfoliationToner #MoistGlowExfoliatingToner #MildPeeling #MoistGlowPeeling #KoreanSkincare #Kbeauty #clozetteid
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aku suka banget bawa totebag, entah itu ke kampus atau belanja. Karena nyaman, bisa muat banyak dan pas belanja jadi mengurangi pemakaian plastik juga. #LoveyourplanetLoveyourskin #elsheskin #elshesquad #clozetteid
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top