OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

www.lianaeka.com

Instagram

Madeca 21 Tecasol Cream. A highly concentrated cream that gives skin the energy it needs to focus on repair. Contains 53% Centella asiatica extract, 10,000 ppm Centella asiatica quantitative extract (TECA). Soothing skin with Waffle Extract and TECA ingredients. Refreshing moist cream that moisturizes and manages sebum control. Helps to whiten skin Helps to improve skin wrinkles.

This cream has a thick texture,white and has a scent like herbal medicine. Long enough to absorb it and there are effects such as oily. I'm not comfortable with this. I have been using it for 1 week, the effect is only moist.

Are you curious about this cream? You can buy it here https://hicharis.net/lianaestt/gCd

#Madeca21 #dongkook #Tecasol #Cream @hicharis_official @charis_celeb
#beautiesquad #lianaekacom #idskincarecommunity #skincarecommunity #skincare #kbbv #hbbv #skincarelover #skincarejunkie #indonesiabeautyblogger #beautybloggerindo #koreanskincare #skincarekorea #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Beberapa hari lalu aku selalu full make up, maklum tuntutan. Full make up selama 12 jam, dari pagi sampai malam. Kalau sampai rumah kadang udah males banget capek, jadi cuma cuci muka pakai facewash. Alhasil wajahku jadi kering, kusam dan bruntusan.Sedih? Banget!Tapi mau nyalahin juga gak ada yang disalahin, ya walaupun wajahku memang sebenarnya engga terlalu bisa bersetuhan sama foundation dalam waktu yang lama. Makanya hasilnya begitu 😣Dulu, aku pernah ngalamin kayak gini. Penyebabnya bukan make up, tapi memang karena breakout. Dan dulu aku coba pakai rangkaian @avoskinbeauty yang Miraculous, jaman masih baru-baru launching. Alhamdulillah-nya cocok dan kondisi wajah aku membaik, bahkan lebih baik dari sebelumnya. Sempet bikin review juga aku, cek ya di www.lianaeka.com :pAkhirnya sekarang aku putuskan untuk pakai Avoskin Miraculous Refining Toner, lagi. Sekarang sudah lumayan membaik wajahku, karena baru pakai beberapa hari ini. Mudah-mudahan bisa sebagus dulu, waktu pakai produk ini juga. #BeautiesquadxAvoskin #Beautiesquad #Avoskin #BeautiesquadReview #BersamaBS #BS3Tahun #lianaekacom #clozetteid #skincarelokal #skincarereview
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Borntree Gold Milk Steam Cream. Premium milk complex observe fast to skin and has long lasting moisturizung powder. Formulated with extract goat milk, donkey milk, horse fat and shea butter.

How to use : Using last step of skincare, apply to all over the face.

The texture is like balm but this is cream, the claim is that it absorbs in 3 seconds but I think it is more than 3 seconds. It smells really good, like the smell of milk and candy. When used it feels cold, I use it for dry body parts because it has a texture like body butter, even though this is for the face. But unfortunately my face is not suitable to wear this, besides arising some bruntusan also looks more dull face.

You can buy it here https://hicharis.net/lianaestt/f2T

#CHARIS #BORNTREE #CHARISSTORE #charisAPP @hicharis_official @charis_celeb #GOLDMILKSTEAMCREAM #beautiesquad #lianaekacom #idskincarecommunity #skincarecommunity #skincare #milkcream #kbbv #hbbv #skincarelover #skincarejunkie #indonesiabeautyblogger #beautybloggerindo #skincarekorea #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Glowberry Moist Vitafresh Essence Toner

The nourishing toner makes skin bright by gently peeling impurities from skin and filling skin with ample moisture immediately. Balances the skin's pH level and Smoothes skin texture.

This product has a broken white liquid-gel texture, when used feels soft and easily absorbs without causing a sticky effect. I use this in step hydrating toner, after exfoliating toner. On the packaging this product is recommended for use every morning and night, at the first step of skincare but I prefer to use it in the second step.

I've been using this product for 1 month, and I really like it. Besides liking the texture, I also like the effect after wearing it on my face. My face feels soft, moist and smooth. I haven't felt the bright effect on my face or maybe I didn't realize my face is brighter? I don't know that xixi.

Have you tried the product? If not, you can buy this product at this link
https://hicharis.net/lianaestt/qVe

#skincarekorea #skincare #idskincarecomminity #beautiesquad #clozetteid #kbbv #hbbv #skincarejunkie #skincarecommunity #toner #essence #skincareroutine
#CHARIS #CHARISSTORE #charisAPP @hicharis_official @charis_celeb
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🌿Gratitude Post🌿

Thank you @beautyglowing for giving me the opportunity to try @axisy_official dark spot correcting serum, I will try and post a review soon 💚

You can buy this @axisy_official product at @beautyglowing 💸

Ada yang sudah coba produk ini? share yum gimana efeknya di kalian 😉

#axisy #skincarekorea #skincarecommunity #skincare #serum #beautiesquad #idskincarecommunity #kbbv #hbbv #clozetteid #lianaekacom #skincarejunkie #skincareproduct #iloveskincare #abcommunity
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Another favorite acid product, this is @somest_official PHA Daily Peel Calming Toner. But I think this is not like acid toner in general, this can also be called hydrating and soothing toner.

First I will discuss the packaging, this product has packaging matte finish glass bottle with a pump cap. The packaging looks simple and clean. The volume of 150ml.

Has a liquid texture, lightweight, easy to absorb and not sticky. Doesn't make my face dry when wearing it, hydrates my face very well. Not have strange scents.

This toner is able to clean up the residue on my face, in the third slide is the condition of the cotton after I use this product. Before, it was difficult for me to wash my face using cleansing foam. This toner is able to moisturize and hydrate, while also calming my face.

I have been using this product for about 1 month and I really like this product. Although acid toner but doesn't make a dry face. I feel my face is smoother and less prone.

Have you tried this product?

#thesomest #skincare #dailyskincare #skincarekorea #chemicalpeel #skincareroutine #skincarejunkie #koreanskincare #skincarecommunity #idskincarecommunity #beautiesquad #hbbv #kbbv #skincarereview #abcommunity #clozetteid #lianaekacom
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aku dapat challenge dari @elsheskin menghapus make-up halloween dengan mudah!Yap, hanya menggunakan Elsheskin Deep Cleansing bisa menghapus seluruh make-up aku di video tersebut. Aku pilih Deep Cleansing for Sensitive Skin karena wajah aku cukup sensitive. Oiys sewaktu membersihkan bagian mata jangan melek ya sebelum dibersihin pakai tissue/kapas, karena itu bakalan pedih di mata 😩Ada yang sudah pernah coba deep cleansing ini?Buat yang belum punya atau udah habis yuk repurchase, order pakai kode SQUADLIANA bakalan dapat diskon 10% tanpa minimal order sampai tgl 28-10-19 setelah itu minimum order 250.000. Yuk mending order sekarang, klik link di BIO ya! #halloween #halloweenmakeup #halloweenxelshesquad #elshesquad #lianaekacom #clozetteid #indonesiabeautyblogger #kbbv #beautiesquad #hbbv #elsheskin #cleansinggel
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Elsheskin Glowing Radiance Skin mengandung bahan aktif skin whitening serta memiliki kandungan Glycolic dan AHA 6% yang merupakan kandungan yang paling ampuh untuk menyamarkan noda hitam, menghilangkan flek hitam karena melasma, flek hitam bekas jerawat yang membandel serta berfungsi membuat kulit tampak lebih cerah.Teksturnya cair, berwarna putih. Aku kira teksturnya bakalan kayak cream gitu, tapi ini semacam lotion. Aku engga paham ini aroma apa tapi yang pasti sedikit menyengat, tapi engga bikin pusing.Produk ini tidak memberikan efek negatif pada wajahku. Aku merasa produk ini membuat wajahku lebih glowing dan sedikit cerah, tapi untuk tipe kulit kering kayak aku produk ini tidak terlalu melembabkan.Aku kurang suka sama kemasannya, dengan isi seperti lotion lebih baik pakai botol pump atau pipet, semoga elsheskin membaca ya hehe.. Buat temen-temen yang mau coba produk elsheskin, langsung order lewat whatsapp (link di bio) pakai kode SQUADLIANA untuk mendapatkan diskon 10% tanpa minimal pembelian! #elshesquad #elsheskin #chemicalexfo #exfoliating #skincarelokal #clozetteid #idskincarecommunity #beautiesquad #hbbv #kbbv #lianaekacom
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
SNP Jade Soothing Ampoule Mask

Masker yang memberikan kelembapan dan kesegaran pada kulit wajah yang lelah serta menenangkan kulit.
Mengandung 1,000ppm Jade powder yang dapat menenangkan kulit, membuat kulit bercahaya dan sangat melembapkan, selain itu mengandung centella asiatica extract, hamamelis, chamomilla recutita extract dan disodium EDTA.

Untuk material lembaran maskernya itu plant-based biodegradable fabric. Dan lembaran sheetmasknya itu memiliki pori-pori (ada di slide terakhir) tipis tapi tidak mudah geser.

Aku suka sama essencenya, pas dan tidak beleberan. Selain itu juga tidak ada sisa essence di kemasan waktu sheetmasknya itu diambil. Aromanya wangi segar. Setelah dipakai essencenya ini tidak lengket dan mudah meresap, tidak sampai 5 menit!
Aku suka sama efeknya melembabkan dan menyegarkan 😆

Adakah yang sudah coba sheetmask ini?

#sheetmask #koreaskincare #skincare #skincarekorea #skincarejunkie #snpindonesia #clozetteid #beautiesquad #hbbv #kbbv #idskincarecommunity #skincarecommunity #lianaekacom
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top