OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

www.lianaeka.com

Instagram

#Bellflower Heartleaf Houttuynia Treatment Serum 50ml

Contains Houttuynia cordata extract (44,000ppm) with Centella asiatica extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil.

Calming effect for sensitive skin by Houttuynia cordata extract. Moisturized and Healthy skin by Centella asiatica extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil.

Has a light texture and not heavy. Doesn't contain fragrance, there is only natural fragrance from the ingredients of the serum. Has a fresh scent. Has a light brown color. When applied like applying face oil because it is oily (slide 3), but it is not sticky and quickly absorbs too.

I use this product routinely for about 1 week, I really like it in terms of texture and fragrance, but unfortunately on my face not to relieve pimples but instead bring up some small pimples, so sad :(
I will keep using it for the next 2 weeks and I will update it here. Hopefully the next 2 weeks I use this product is suitable and the results are better.

Have you tried serum from this brand?

#skincare #serum #skincarekorea #acneskincare #acnejourney #skincarejunkie #abcommunity #skincarecommunity #idskincarecommunity #beautiesquad #lianaekacom #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
SNP Jeju Green Tea Mask 🌿

Merupakan masker yang mengandung perasan teh hijau segar yang berasal dari pulau Jeju yang kaya akan asam amiko dan mineral yang akan memberikan kelembapan bagi kulit, dapat menutrisi dan memperkuat lapisan perlindungan kulit.

My Opinion :
- Lembaran sheet masknya halus
- Dibeberapa bagian ada rasa gatal cekit2 gitu (mungkin karna sebelumnya pake produk exfo)
- Sheet masknya dingin, walaupun engga dimasukin kulkas dulu
- Essencenya banyak, wangi khas green tea

Ada yang udah coba sheet mask ini juga?

#snpindonesia #sheetmask #skincare #skincarekorea #skincarecommunity #idskincarecommunity #beautiesquad #lianaekacom #clozetteid #greentea #skincarejunkie #abcommunity
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Beauty begins the moment you decide to be yourself 💫 -coco chanel-

#ootd #ootdhijab #ootdliana #ootdfashion #hijabootd #hijabstyle #clozetteid #fashionhijab
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sudahkah kalian mengaplikasikan 2-step cleansing?SNP Lab+ Triple Water One-Step Cleansing Water dan Triple Water Deep Clean Facial Foam. Kedua produk cleansing ini fokus dalam memberikan hidrasi, kelembapan dan kesegaran setelah mencuci wajah, produk ini juga bisa digunakan oleh semua jenis kulit wajah.Gimana performa produk ini di kulit wajah aku yang normal tapi dehidrasi ini? Baca selengkapnya di www.lianaeka.com yuk (klik link di bio) 😆 #snpindonesia #snpkorea #cleansing #skincarekorea #lianaekacom #idskincarecommunity #beautiesquad #clozetteid #kbbv #hbbv #koreanskincare #skincarelover #skincarejunkie #abcommunity
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ceritanya mau dandan serba peach etapi jadiny orange 😅 Detail make up swipe 👉 #mustikaratu Beauty Queen Foundation #elsheskin Brightening Loose Powder #sariayu Color Trend Jakarta Eyeshadow #eminacosmetics Checklit #fanbocosmetics Lipstick #makeover Highlighter #qlcosmetic EyelinerAku lagi cari produk pensil alis yang enakeun sama yang ada warna coklat/abu, kira-kira apa ya? #makeupideas #peachmakeup #makeup #makeuptime #lianaekacom #beautiesquad #indonesiabeautyblogger #beautyblogger #makeupkorea #kbbv #clozetteid #hbbv
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#Elsheskin Shooting Daily ProtectionSunscreen yang diformulasi khusus untuk kulit sensitif dengan SP30 untuk melindungi kulit wajah dari sinar UV, radikal bebas, polusi, dan debu penyebab iritasi.Kemasannya sama dengan kemasan sunscreen elsheskin lainnya, botol plastik transparan dengan bentuk pump jadi mudah untuk menggunakannya. Sayangnya dikemasan tidak dituliskan spf.Teksturnya cream berwarna putih, meskipun ini berbentuk cream tapi bukan cream yang tebal. Ketika dipakai dia akan sedikit memberi efek 'putih' tapi lama-kelamaan menyesuaikan warna kulit kita. Tidak ada aroma yang menyengat, malah samar-samar aromanya.Ini termasuk physical dan chemical sunscreen karena mengandung Titanium Dioxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate dan Benzophenone-3.Kalau sunscreen kalian apa ?Gunakan kode *SQUADLIANA* untuk mendapatkan diskon 10% di website dan line @elsheskin. #elshesquad #lianaekacom #beautiesquad #kbbv #hbbv #idskincarecommunity #clozetteid #skincareroutine #sunscreen #skincarelokal #elsheskin #skincareindonesia
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#Elizavecca Egf Deep Power Ringer MaskA daily sheet mask that helps reduce wrinkles, offers protein, and deep moisture to the skin. Helps regenerate the growth of cells as well as lifting, tightening and moisturizing the skin. This face mask will leave your tired aging skin looking fresh and hydrated.The packaging is cute. The mask sheet is thin but doesn't slide easily when worn. Have enough essence. The aroma is fresh.After wearing this sheet mask, I felt that my face was moist and hydrated. But the essence causes a sticky effect. When I wake up in the morning I feel that my face looks smaller and my face becomes smooth.Have you tried the elizavecca sheet mask, which is your favorite? #maskmonday #clozetteid #lianaekacom #skincarekorea #skincarecommunity #sheetmask #beautiesquad #idskincarecommunity #abcommunity #kbbv #hbbv
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#Accoje Hydrating Aqua Gel CreamCuaca di daerah aku lagi panas banget tapi anginnya dingin, bikin wajah aku ini makin terasa dehidrasi sampai di beberapa bagian tuh perih kalau kena skincare. Klaim produk Hydrating Aqua Gel dari @accoje_official ini membantu melembabkan dan memberi efek segar.Seperti namanya cream ini memiliki tekstur gel-cream, sedikit thick namun tidak menimbulkan efek lengket. Cream ini memiliki aroma yang segar dan agak sedikit aroma 'obat'. Sayangnya pada kemasan produk ini tidak ada tulisan bahasa inggrisnya, selain ingredients. Jadi aku bingung bacanya hehe... Aku pakai ini biasanya di malam hari, semacam buat nenangin kulit gitu kalau habis panas-panasan. Saat memakai cream ini aku merasa kulitku lebih halus dan lembab, sayangnya tidak terlalu memberi efek segar.Buat temen-temen yang penasaran sama produk ini, yuk cus beli disini 👇https://hicharis.net/lianaestt/grY #ACCOJE #HYDRATINGAQUAGELCREAM #AQUACREAM #charis #charisceleb @hicharis_offical @charis_celeb #clozetteid #lianaekacom #skincarejunkies #skincarekorea #koreanskincare #beautiesquad #idskincarecommunity #hbbv #kbbv
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#Elizavecca Galactomyces Ferment Filtrate 100%

A 100% galactomyces ferment filtrate essence protect skin, helps balanced oil and moisture to tired skin. The ingredients written on the packaging of this product are galactomyces ferment filtrate 100%, meaning that this product has no content other than galactomyces.

This product is very fast to absorb because it has a liquid texture like water (there is a video on the last slide). This product also has no fragrance or maybe because I can't smell it hehe :D

Opinion : I've been using it for about 2 weeks. I use this on the step toner because the liquid texture is not like essence in general which is slightly thicker. After wearing, I feel my face is fresher and more moist.

#koreanskincare #skincarekorea #skincareroutine #skincare #skincarejunkies #clozetteid #lianaekacom #beautiesquad #idskincarecommunity #hbbv #kbbv
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top