OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Mini tutorial Look ketiga menggunakan @beautyofsaira The Beauty Pass Around The World Palette!✈✈. Full review dan tutorialnya tap link di bio yah❤❤..Oh iya ada yg ketinggalan di tutorial wkwk. Di sini gue pake wing liner juga supaya matanya kelihatan lebih defined👁👁..Details:@nyxcosmetics_indonesia Eyeshadow Base - Skintone@beautyofsaira The Beauty Pass Around The World Palette@lavielash - Bluebell@makeoverid Eyeliner Pencil - Black Jack@esqacosmetics The Goddess Cheek Palette - Aphrodite@esqacosmetics Matte Lip Liquid - Berry Kiss.Music:@cluelesskit - How I Behave via @hellothematic ❤.. #clozetteid #bunnyneedsmakeup #beautychannelid #setterspace #bloggerceria #thematiccreators #kbbvbyacb #magellanictivity #makeupbyutiazka #makeupcommunity #crueltyfreemakeup #makeuptutorial
newHildaIkka 3 Feb 2019
Mupeng palette nyaa
post
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

about last night🌃✨
Yuhuu! Enjoy my Vacation
heyy welocome in my journey
Haiii perkenalkan nama aku Lia ketertarikan aku di...
Hello fellas, my name is Rajaul Khairi, you can ca...
Yang jauh itu bukan jodoh tapi kita yang kurang de...

MORE BEAUTY POSTS

Permasalahan rambut dan kulit kepala yang sering b...
Ariul 7Days Mask Duo!Level up with duo power, wake...
Kali ini bikin look ombre lips yang akhirnya berha...
Been trying this First Care Activating Serum from ...
Eye serum ini beneran sering banget mondar-mandir ...
Aku bakal lebih ngerasa mood aku lebih baik kalau ...

Advertisement