OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Rare OOTD: Vina is wearing pants! 🤭
.
Alasan jarang pake celana adalah aku suka angin masuk dari bawah. AHAHAHAHA. Gak seratus persen sih, cuma akau merasa pendek aja kalah pake celana.
.
Yang mana lebih lucu, aku pakai rok atau celana? Atau keduanya? Atau sama sekali gak lucu? Lemme know. 😘
.
#vinaootd
.
#icecreamworld #icecreamworldbali #rainbowplace #colorfulstairs #happy #happyholiday #bali #denpasar #travelbali #explorebali #vacation #vacationinbali #balivacation #balilife #kuta #summervibes
#bigsize #bigsizeootd #bigsizeindonesia #plussizefashion #plussizeindo #ootdindo #outfitoftheday #fun #clozetteid #curvywomanindo #curvygirl #curvysquad #rainbow
post
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

Masker menjadi barang langka dan mahal yang paling...
Tap tap for details ✨❤️
-
📷 : @isnadani
-...
Japanese Linen Cross-Back Pinafore Apron Pattern T...
What normal ppl see VS stand user 😉
.
.
#techwe...
The art of arrangement 💐. By the way, new styli...
We could see how Clozette Ambassador @sucifitriaap...
Yeayyy akhirnya kesampean cita2 aku foto di tengah...
Choosing to be positive and having a grateful atti...
The Best Backstage Photos From New York Fashion We...
To me, fashion is not neccessarily about wearing e...

MORE BEAUTY POSTS

Dari kecil aku suka main crayon bahkan sampai seka...
IN-DEPTH SMOKY EYELINER TUTORIAL 🖤| Julia A...
Another Frudia product loved by Clozetter: Frudia ...
Next makeup look is #Pantone 2014 #RadiantOrchid ...
‼️ GIVEAWAY SPECIAL! HARI ALIS FANBO 2020 🎊...
Udah pada tau belum kalau Senka Perfect Whip punya...
Sneak Peek @lorealindonesia Rouge Signature Lipsti...
Impress banget sama @votre_peau Packagingnya super...
Produk @a.stop2man yang aku gunakan saat ini yang ...
"Never show your weaknesess to the world, because ...

Advertisement