OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Fashion & Beauty Enthusiast. They're just like a shining armour, but it doesn't make the knights any less.

Happy Monday.May today as bright as that day at the Park.Now let's fill those holiday fund(s) again.Hope to see you soon, Japan! #DinsDayOff #WheninJapan #Tokyo #TeamPixel #LibraSeasonTrip #exploringjapan #discoverjapan #CoolJapan #ipreview #ClozetteID #aColorStory via @preview.app
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Shout out to my favourite Lem Nasi Jepang buddies, you guys are King Bob approved travel buddies!Love you from the Wizarding World of Harry Potter to Tempo Scan Tower ♥️ #DinsDayOff at @universal_studios_japan #WheninJapan #TravelBuddies #HomeAwayfromHome #CookieMonster #KingBob #TeamPixel #ClozetteID #CoolJapan #ipreview #aColorStory
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Nasi Tahu Selembut Sutra dengan Extra Extra Extra effort.Acar wasabi nya pun aku lyke (si selera tidak lazim kan)Sejujurnya, sampe sekarang gw masih menyusuri timeline Google Maps untuk menemukan judul restoran ter-EXTRA se-Arashiyama ini.Swipe left dan temukan side dish yang paling penting! #DinsAppetite #DinsDayOff #WheninJapan #Arashiyama #KyotoFood #HomeAwayfromHome #LibraSeasonTrip #TeamPixel #ClozetteID #CoolJapan #ipreview #aColorStory
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Long before King Bob reign, This fluffy Blue fella was my number one cookie. Today, he is still my favourite Cookie Monster 💙
#DinsDayOff (second) #HappyPlace #UniversalStudioJapan #WheninJapan #Minions #CookieMonster #SesameStreet #SesameStreetKids #HomeAwayfromHome #LibraSeasonTrip #TeamPixel #ClozetteID #CoolJapan #ipreview #aColorStory
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Back to Tsukiji Outer Market ♥️
Kali ini menerjang sisa-sisa hujan badai no. 20 - 21 (seriusan warning nya begini judulnya). So it was raining cats and dogs. Kembali lagi bersama jaket kece, tapi terpaksa bawa payung juga karena gak ada ampun hujannya, sepatu pun udah kuyup.
Namun ini tidak mengurangi kebahagiaan bertemu kembali dengan scallop tako oyster uni dan kawan-kawannya tersayang.

Experience main ke pasar di sini sangat-sangat menyenangkan, nyicip buah yang syo ah-may-zing sampe fresh seafoods dengan harga yang menurut gw murah sih. Makanya bisa literally menerjang (sisa-sisa) badai.

#DinsDayOff #DinsAppetite #WheninJapan #Tokyo #TeamPixel #LibraSeasonTrip #thisisjapan #exploringjapan #discoverjapan #ipreview #ClozetteID #aColorStory
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Can I have this kind of morning everyday?VERY good coffee, sweet toast, and quiet breakfast spot.Instruments playing softly in background. Morning light come through the window.It looks cloudy outside, I don't want to go.It was a real #LifeWellCaffeinated moments at #ClampCoffeeSarasa in #KyotoThis Coffee shop successfully expand my coffee palate (yang gak seberapa ini).... #DinsDayOff #WheninJapan #SonyForHer #SonyRX100 #LibraSeasonTrip #thisisjapan #exploringjapan #discoverjapan #ipreview #ClozetteID #aColorStory
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Setelah diperhatikan, kenapa semacam ku hanya bawa jaket super kece super guna @reeindonesia ini ya? Pake dari #Osaka sampe #Kyoto, fotonya yg kece pasti pake jaket ini.
Padahal bawa 2 jaket lainnya... Tapi ya... Daripada basah kuyup ya, kike no lyke riweh bawa-bawa payung yekan. Mending juga kece pake jaket yang cukup menghadang hujan sisa-sisa Typhoon di Jepang kemarin. Cyucok deh makk!

Ini dalam edisi sudah bermatahari, namun masih ada 30% atau 40% chance raining. Jadi masih muncul lagilah ini jaket andalan.

#DinsDayOff #WheninJapan #DinsFlair with #ThisisMyREEStyle #CurvyGirl #iGotCurve #TeamPixel #LibraSeasonTrip #ipreview #ClozetteID #aColorStory
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top