OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Fashion & Beauty Enthusiast. They're just like a shining armour, but it doesn't make the knights any less.

Instagram

Can I have this kind of morning everyday?VERY good coffee, sweet toast, and quiet breakfast spot.Instruments playing softly in background. Morning light come through the window.It looks cloudy outside, I don't want to go.It was a real #LifeWellCaffeinated moments at #ClampCoffeeSarasa in #KyotoThis Coffee shop successfully expand my coffee palate (yang gak seberapa ini).... #DinsDayOff #WheninJapan #SonyForHer #SonyRX100 #LibraSeasonTrip #thisisjapan #exploringjapan #discoverjapan #ipreview #ClozetteID #aColorStory
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Setelah diperhatikan, kenapa semacam ku hanya bawa jaket super kece super guna @reeindonesia ini ya? Pake dari #Osaka sampe #Kyoto, fotonya yg kece pasti pake jaket ini.
Padahal bawa 2 jaket lainnya... Tapi ya... Daripada basah kuyup ya, kike no lyke riweh bawa-bawa payung yekan. Mending juga kece pake jaket yang cukup menghadang hujan sisa-sisa Typhoon di Jepang kemarin. Cyucok deh makk!

Ini dalam edisi sudah bermatahari, namun masih ada 30% atau 40% chance raining. Jadi masih muncul lagilah ini jaket andalan.

#DinsDayOff #WheninJapan #DinsFlair with #ThisisMyREEStyle #CurvyGirl #iGotCurve #TeamPixel #LibraSeasonTrip #ipreview #ClozetteID #aColorStory
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One of the great joy in life is coffee and good conversation.And I found one more, travel across the pound.To find my way home. Or found your travel buddies. #DinsDayOff #WheninJapan #LifeWellCaffeinated at #Kyoto #TeamPixel #LibraSeasonTrip #thisisjapan #exploringjapan #discoverjapan #ipreview #ClozetteID #aColorStory
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Lost in Japan. Lost some memories. Lost pieces of the past.
Or more likely throw it to the river and forget them.
I'm done running. I've drown in the vast crowd that run the street here.
Yet here I've been learning to walk.
Black as night, didn't see it coming. So lost in thought, so faraway.
I went there, you went the other way.
I got no more black and blue left. Wound are healed, cuts are stitched.
Fly back and see if I found my way back home.

#DinsDayOff #WheninJapan #Arashiyama #HomeAwayfromHome #LibraSeasonTrip #TeamPixel #ipreview via @preview.app #aColorStory #ClozetteID
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Beloooo... Sowry, King Bob is never available on the phone. Please talk to the servant.Obsesi eles-eles pake telfon umum yang terakhir gw lihat di pas SD ini diwujudkan oleh Bapak @rizalhimmBersama King Bob pula ♥️Cakep you Pak! #DinsDayOff #WheninJapan #thisisjapan #exploringjapan #discoverjapan #LibraSeasonTrip #ipreview #ClozetteID
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Night at #NishikiMarket Supper at Star RestaurantOmurice, but I choose the lighter Miso sauce rather than the popular demi glaze. Lighter and suitable for late supper, easier for the palate.To be fair, I can easily have demi glaze sauce back home.And Nishiki Market is very interesting. I can easily strolling here day and night until late. Even when it is closed it was interesting, they paint their rolling door! So EXTRA! #DinsAppetite #DinsDayOff #WheninJapan go to #Kyoto #KyotoFood #LibraSeasonTrip #TeamPixel #ClozetteID #ipreview #aColorStory
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Who managed to conquer my frizzy curly hair? Argan Oil.
I think I use argan oil on so many form. Shampoo, the actual oil, hair treatment, everything.
MUST LOVE ARGAN OIL!
Like this Agadir Shampoo I randomly pick at supermarket.

So happy to found this mighty shampoo, finally I have shampoo that easily bought at supermarket or drugstore! This shampoo still lather up enough bubble (not too much), but still soft enough on hair shaft. Didn't drag down my hair and smells so good! Even better, aside from the argan oil, this shampoo is sulfate free. So I didn't have to use conditioner again to have softer hair.
It is so good I immediately buy the full-size after the first wash and pick some extras to stock.
So much love!

#DinsVanitydesk #Shampoo #ArganOil #Haircare #ClozetteID #CurlyHair #CurlyHairCare
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Outfit Multifungsi edisi Liburan #RombonganBesanDepok
Pagi pake ke Akad Nikah,
Siang buat maen keliling Semarang.
Tetep ketje, tetep tjakep, sesuai brief ketua rombongan.
Anti kepanasan anti le peque andalanque.

#DinsFlair #OOTD #thebigiladies #CurvyGirl #StylehasnoSize #iGotCurve #StyleisForever #WIWT #Clozette #ClozetteID #TravelStyle #Tourist #SummerStyle
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Plastik bukan untuk dimusuhin, tapi kita harus lebih #BijakBerplastik dan lebih pintar lagi untuk mengolah sampah plastiknya.Salut untuk Aqua yang serius banget untuk edukasi mengenai pengolahan limbah plastik menjadi barang-barang yang berfaedah lagi (contoh paling mudah dan effortless jadi #ecobrick di foto terakhir) sampe buat Bijak Berplastik Exhibition sambil pamer packaging terbaru yang 100% bisa didaur #AQUALifeLangkah berani yang harus kita semu coba untuk memulai. Gw sendiri berusaha untuk sering bawa botol minum daripada beli terus. Walaupun PR juga Refill station di Indonesia masih terbatas banget..PS: Aqua sering juga sih menyediakan refill station kalau di acara-acara khusus. Gak mau buat permanent refill station nih?. #SustainableLiving #Upcycle #UntukBumi #SayangiBumi #BumiCumaSatu #Clozette #ClozetteID #TeamPixel
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top