OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Been in ♡ with these soft and sweet color ♡♡ biasanya jarang bener bikin #eotd pake warna warna manis kek gini.
.
Buat yang lagi bingung nyari ide buat mekapan pas Valentine Day Dinner mungkin warna warna ini bisa menginspirasi.
.
Products used :
@yslbeauty eyebrow pencil brown to make a frame then filling in with @morphebrushes single eyeshadow no 15.
@nyxcosmetics jumbo eye pencil milk as a base, then @sugarpill poison plum above the eyelid, then @sugarpill loose eyeshadow dolipop and @sauceboxcosmetics batalash palette pepper on my eyelid. White line using @mehronmakeup #paradisemakeupaq white.
Eyeliner is #jessegirl liquid eyeliner black, and lenses is @japansoftlens ageha rich grey.
.
#wakeupandmakeup #pinkperception #mayamiamakeup #matacantik #zukreat #eyeshadow #jasamua #makeupartistjakarta #makeup #makeupbyme #dressyourface #hudabeauty #sugarpill #batalash #ssssamanthaa #lookamillion #muakelapagading #clozetteid #motd #morphebrushes #undiscovered_muas #amazingmakeupart
post
6 likes
Categories : makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Mykonos Moroccan Vanilla - Parfum Lokal Wangi Sult...
Tren "glitter brows" yang diprediksi akan hits di ...
Bare Matte Lip Cream dari La tulipe ini mengandung...
𝗦𝗮𝗿𝗶𝗮𝘆𝘂 𝗛𝘆𝗱𝗿𝗮 ...
Usia makin bertambah dan urusan skincare udah haru...
The endings won't end you - k.tolnoe

#clozetteid ...
In search of something neutral and fresh for your ...
Say hi to Premiere Beaute Swarovski Lip Gloss! Ngg...
Buat daily makeup aku, aku suka makeup yg natural ...
Natural look Makeup bareng Red A yang ga lekang ol...

MORE FASHION POSTS

about last night🌃✨
Yuhuu! Enjoy my Vacation
heyy welocome in my journey
Haiii perkenalkan nama aku Lia ketertarikan aku di...
Hello fellas, my name is Rajaul Khairi, you can ca...
Yang jauh itu bukan jodoh tapi kita yang kurang de...

MORE BEAUTY POSTS

the real me
the real me
Just added to my new skincare routine! #clozetteID...
Permasalahan rambut dan kulit kepala yang sering b...
Ariul 7Days Mask Duo!Level up with duo power, wake...
Kali ini bikin look ombre lips yang akhirnya berha...

Advertisement