OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Ud pada makan siang belum?Karena aku mau ngeracunin kalian sama LUSTROUS SILKY LIPSTICK by @mineralbotanicaFavoriteku #004Jadi ada 4 shades💋 #001 AngelThe lightest color among these 4 with a touch of nude pink💋 #002 Red GlamIf you are a reddish fan, you will like this lustrous touch of red💋 #003 CharmedA drop of deep magenta would not be a sin💋 #004 VogueA combination color of red and brownish. It gives your lips a depth of beauty1. PACKAGINGSUPER LOOVE THE PACKAGING. So sophisticated especially with the magnet lid. 2. TEXTURELip bullet with extra Vitamin E gives your lips a luxurious of smoothness with silky shimmer finish3. PIGMENTATIONBiasanya shimmer lipstick tuh cuman asal lewat doank. Tp bgitu aku cobain lipstick ini, kaget loh!THEY'RE DEFINETLY on the A list! Nonjok bgt pigmentationnya terutama warna2 tuanya. 🌟🌟🌟🌟🌟 Ohiya, jangan lupa pakai kode voucherlu MICAXJONA untuk dapat DISKON 10% yah di website www.mineralbotanica.com #Setterspace #clozetteid #theshonet #lookbookindonesia #indobeautygram #indobeautychannel #beautychannelid #indobeautysquad #bunnyneedsmakeup #ladybossjkt #bvvlogger #jakartabeautyblogger #indobeautyblogger #ivgbeauty #channelbeautyindonesia #Tampilcantik #ragamkecantikan #nusantaramood #micabeautysquad #reviewlipgloss #reviewmineralbotanica
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

I didn't quite get the hype, but i cannot FOMO. So...
My very first (gold) run medal 😆😆🙈🙈
.
...
I hate how my hair looks in this pic but whatever....
A little throwback of my @femaledailynetwork jaka...
Anggep aja sekarang masih Agustusan Vibes ya! Haha...
Bukan dengan sengaja foto ini buat di-post hari Sa...
Attending the 5th anniverdary of @jimshoneyoffc an...
Mau ngasih tau aja, bahwasanya untuk mendapatkan n...
A cleansing water that is very light, refreshing, ...
Dalam episode masih berharap Jakarta sehijau ini, ...

MORE FASHION POSTS

Penerbangan pertama anak memang membuat banyak ora...
Siapaaa yang suka banget pie susu? Aku suka banget...
"I guess what really forms you as a person is what...
Giliran pake baju proper ga ketemu siapa-siapa, gi...
One God, One Nation. Satu Tuhan, Satu Indonesia.
1...
Assalamualaikum🖤
Ini ibuk dan kacamata bolongny...
Foto bulan lalu~
.
.
#clozetteid #훈녀 #훈남 #...
It's Sunday, don't forget to flash your widest smi...
Sometimes, when you pause you will realize what is...
'Life is like a camera. Focus on what's important....

MORE BEAUTY POSTS

Yuk beli parfum kesukaan kamu di C&F store. Pst......
The Best Face Masks to Cure Every Summer Skin Issu...
The 12 Best Eye Creams For Addressing Under-Eye Li...
🔖 Always remember to fall asleep with a dream a...
Belakangan ini aku sedang mencoba Sun BB me nyou c...
Lip Balm Dengan Bentuk Ikonik Kini Hadir Di Indone...
Untuk pertama kalinya @molzania cobain @kundal.off...
Ini dia dua toner yang dipakai bergantian oleh Clo...
Pada kemana weekend ini? Jangan lupa mampir ke @wt...

Advertisement