OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Ud pada makan siang belum?Karena aku mau ngeracunin kalian sama LUSTROUS SILKY LIPSTICK by @mineralbotanicaFavoriteku #004Jadi ada 4 shades💋 #001 AngelThe lightest color among these 4 with a touch of nude pink💋 #002 Red GlamIf you are a reddish fan, you will like this lustrous touch of red💋 #003 CharmedA drop of deep magenta would not be a sin💋 #004 VogueA combination color of red and brownish. It gives your lips a depth of beauty1. PACKAGINGSUPER LOOVE THE PACKAGING. So sophisticated especially with the magnet lid. 2. TEXTURELip bullet with extra Vitamin E gives your lips a luxurious of smoothness with silky shimmer finish3. PIGMENTATIONBiasanya shimmer lipstick tuh cuman asal lewat doank. Tp bgitu aku cobain lipstick ini, kaget loh!THEY'RE DEFINETLY on the A list! Nonjok bgt pigmentationnya terutama warna2 tuanya. 🌟🌟🌟🌟🌟 Ohiya, jangan lupa pakai kode voucherlu MICAXJONA untuk dapat DISKON 10% yah di website www.mineralbotanica.com #Setterspace #clozetteid #theshonet #lookbookindonesia #indobeautygram #indobeautychannel #beautychannelid #indobeautysquad #bunnyneedsmakeup #ladybossjkt #bvvlogger #jakartabeautyblogger #indobeautyblogger #ivgbeauty #channelbeautyindonesia #Tampilcantik #ragamkecantikan #nusantaramood #micabeautysquad #reviewlipgloss #reviewmineralbotanica
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Take it or leave it! I am ME!

Mau ikutan gara-...
Gong Xi Fa Cai ❤️
.
@anastasiabeverlyhills Dip...
Happy Chinese New Year♥️
恭喜发财,新年...
Japan makeup haul! Yuk, intip di: http://bit.ly/2t...
Ini pertama kalinya Yuki mencoba Photodynamic Ther...
Ini pertama kalinya Yuki mencoba Photodynamic Ther...
I was in dark & gloomy mood yesterday 🌑 but... ...
Makeup ini kayanya udh jadi signature look-nya aku...
Ling Ling Janti menanti angpao 🙋🏻‍♀️
-...

MORE FASHION POSTS

Here's how you can curate a cruelty-free wardrobe,...
Happy Lunar New Year for those who celebrate! What...
Aku pakai highlighter apa nih? Tonton videonya ya ...
Dari segala jenis masker, yang jenis peel off gini...
Happy lunar new year 2020 🧧🧧🎊
.
#Clozette...
Weekend vibes.. bersama sang suami yg sibuk belanj...
Keknya Instagram sama Tinder kebalik yha? Udah man...
When people see good, they expect good. And I don'...
Good health, good luck, happiness ❤ Happy Chines...
HAPPY CHINESE NEW YEAR 2571!
May prosperity, healt...

MORE BEAUTY POSTS

"Welcoming a year of RAT.."
Gong Xi Fa Cai.. Xin N...
Twilighting is the coolest new hair colour trend f...
[INTRODUCING] Pembalut FEELWELL dari @verywell.id ...
Resolusi 2020: konsisten dengan skincare routine d...
Akhirnya ya kesampean juga nyobain #hydratingtoner...
How to Avoid a Bad Hair Cut—Forever
Sensitive skin !
Please pay attention ‼️
-
Sia...
Finally! Luxcrime Slim Triangle Precision Brow Pen...
Haji Mamat Haji Dulloh, (cakep!) kaki item amat, m...

Advertisement