OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
𝐐𝐮𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐢𝐚 • 𝚊 𝚙𝚕𝚊𝚌𝚎 𝚏𝚛𝚘𝚖 𝚠𝚑𝚒𝚌𝚑 𝚘𝚗𝚎’𝚜 𝚜𝚝𝚛𝚎𝚗𝚐𝚝𝚑 𝚒𝚜 𝚍𝚛𝚊𝚠𝚗, 𝚠𝚑𝚎𝚛𝚎 𝚘𝚗𝚎 𝚏𝚎𝚎𝚕𝚜 𝚊𝚝 𝚑𝚘𝚖𝚎; 𝚝𝚑𝚎 𝚙𝚕𝚊𝚌𝚎 𝚠𝚑𝚎𝚛𝚎 𝚢𝚘𝚞 𝚊𝚛𝚎 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚖𝚘𝚜𝚝 𝚊𝚞𝚝𝚑𝚎𝚗𝚝𝚒𝚌 𝚜𝚎𝚕𝚏. 🤎beauty & fashion deets (swipe to see the unfiltered): [eyes & eyebrows]— @lashtiqueid eyelash extensions— @jacquelle_official x @vinnagracia for Eyebrows— @altheakorea x @bclsinclair eyeshadow palette— @yslbeauty Black Eyeliner[face]— @lancomeofficial Ultra Wear Foundation— @maccosmeticsid Studio Fix Plus Powder Foundation— @holikaholika_indonesia brown eyeshadow as contour— @maccosmeticsid Extra Diminish Highlighter[lips]:— @lakmemakeup Lip Crayon in Rose— @diormakeup Lip Tattoo 771[hair]— styled with @repit_id[necklace]— @apmmonaco from @ybgcatalog @ybgfeeds 💎Btw kalo ditambahin tattoo sm piercing kyknya udh mirip sama #asianbabygirl ga sih? 🤔 oh! And ada hidden message at the very last pic, xoxo💋.... #blessed #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #picture #beautiful #instaworthy #selflove #motivationalquotes #inspiration #explorationgram #fashion #htfla #picoftheday #toptags #instadaily #unlimlikes #instagrammers #lovemyphotos #goodday #igers #instalike #pretty #instamood #photography #beauty #fashion #clozetteid
post
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Masih bingung memilih primer yang sesuai dengan je...
Looking to step up your make up game? Maybelline i...
Racun Cushion CHECK!!!

Ada yang udah cobain @masa...
Racun Cushion CHECK!!!

Ada yang udah cobain @masa...
Peachy makeup
2-minute makeup routine yang perlu kamu coba: http...
Siapa bilang make up itu mahal? Kalau kamu belanja...
I wasn't feeling beautiful lately after I gain alo...
‼️ 𝐆𝐈𝐕𝐄𝐀𝐖𝐀𝐘 𝐀𝐋...
Bahas skincare lagi yuk! Kali ini aku cobain Origi...

MORE FASHION POSTS

Sage outfit for your serene weekend. Image shared ...
Create greater memories in this blissful month wit...
selalu suka kalau yang namanya jalan2 biar refresh...
Transform your two-piece into new set like this: h...
White shirt styling ala Clozetter @isnadani. Simak...
Personality via Prints: A Shanghai Street Style St...
Add some leather accessories to your casual look l...
13 Rectangle-Frame Sunglasses To Wear All Summer L...
Ladies, let's treat yourself this payday week with...
Clozette Ambassador @steviiewong styled her animal...

MORE BEAUTY POSTS

What Happens When You Don’t Wash Your Hair
Akhirnya nemu sabun muka yang OK banget. Pas ada j...
ERHA & Clozette Shows You, How To Tackle The Acne ...
Yang punya skincare travel size, ada baiknya digun...
Salah satu cara untuk mendapatkan kulit glowing ia...
Here’s A ‘Bouquet’ To Make You Feel Even Mor...
Suffering from eczema? Here's how to treat it acco...
Ariul Cleansing Foam
.
Cleansing foam yang enak ba...
Belakangan ini, Bakuchiol menjadi salah satu ingre...

Advertisement