OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
𝑯𝒐𝒘 𝒍𝒐𝒏𝒈 𝒅𝒐𝒆𝒔 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒎𝒂𝒌𝒆𝒖𝒑 𝒓𝒐𝒖𝒕𝒊𝒏𝒆 𝒕𝒂𝒌𝒆?My quick version is about 10-15 minutes.I currently trying out these new products, Face Republic Cover Up BB Cream and Make Over Cliquematte Lip Stylo 'Jetsetter". Unlike other Korean BB Creams, Face Republic BB Cream has a slightly darker shade so it suits my medium skin. The Make Over Lip Stylo looks like a warm pink color and it has creamy and buttery texture perfect for daily [email protected]@makeoverid
post
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Some new items in my routine!!

Testing out Ariul'...
Lagi coba edit foto pake aplikasi meitu, eh sekara...
Throwback makeup transformation as @michaeljackson...
Tau nggak sih kalau produk anti-aging itu sebaikny...
Peek-a-boo 👻 #YanitaSya247
.
.
.
.
.
#ClozetteI...
Morning
Yuk yang suka ama warna bibir yang peach, ...
Meow... 🐈
.
Hope you like my cute cat halloween...
WARDAH HYDRA ROSE, SKINCARE FOR DRY AND SENSITIVE ...
Miao miao miao 😸😸😸

tenang ini bukan kuci...

MORE FASHION POSTS

Akibat butuh pelampiasan biar emosi bisa tersalurk...
Make your own personalized mask strap. Check the t...
JUDGEMENTAL

Komunikasi via tulisan itu lebih t...
.
Style Nanda Pink Pool Cafe di Hongdae ini wajib ...
I am a fan of acne patches! Honestly i think every...
The Joker inside me ♠️🤡
.
.
#joker #jokerm...
Dah lama gak dandan, kaku juga nih tangan. Sok-sok...
Oct 28, 2020
Heyoo. Long weekend mau ngapain aja g...
Raise your hand if you’re obsessed over this cut...
Nyuci baju dulu ke sungai~ wkwk
.
.
Dijepretin @i...

MORE BEAUTY POSTS

What Are Free Radicals?
Walaupun dirumah aja, ga ada yang nge larang untuk...
Buat yang kemarin udah jawab FANBO EYEBROW PENCIL,...
Kebiasaan sederhana tapi bisa bikin kulit kita glo...
my first lipgloss 😭❤️
I got new cute bags from @sherla.bags !
Kebetulan ...
In love with this look..

Have you ever spent 1 h...
Siapa yg kulit nya super kering kayak aku?⁣

...
Can you guess what product is this?

Different sid...
Lassie Newfangled: [Review] SNP UV Perfect Air-Coo...

Advertisement