OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I dooooo #ngomongsamatembok 🤣🤣🤣.Collab kali ini temanya halu abis, wedding makeup dan accidentally we're uploading it on a "tanggal cantik", 21-01-2021 kata @auzola , jadi kawin massal lah kita sama Oppa masing2 ea 🤣🤣🤣.Anyway, the result of my version of wedding look surprised me because it looks so similar to my original wedding look 😳, i definitely didn't do it on purpose tapi aku emang paling suka soft makeup gini untuk wedding, weirdly enough for someone so extra, when it comes to wedding i prefer simple and elegant (i hate borci2 n too much bling2, for me they look tacky 🙈), that's why for our wedding (almost) 14 years ago, i chose a Korean style soft makeup (that wasn't in yet in that time!).One of the most fun collab so far, don't forget to check out the looks created by the other "brides" 😁! #weddingmakeupcollab #makeuplook #weddingmakeup #koreanweddingmakeup #BeauteFemmeCommunity #SbyBeautyBlogger #clozetteid #startwithSBN #socobeautynetwork
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Ada yang sudah perna coba produk produk ini ??
.
....
Look my eyes %%
Eyeshadow by Elizabeth Arden #eliz...
"One day i woke up and realised I was not made for...
My all time favorite look is natural skin-like mak...
Who can get enough of Denim 💘 I just can’t ...
Mirip siapa lagi disini ?? Suka dapat DM " cantik ...
Yuk, intip cara mengaplikasikan concealer untuk me...
Highly requested : Big Dolly Eyes Tutorial!How to ...
Kasih nama apa yah eyeshadownya, lagi suka bikin e...
Whenever i ask for a tutorial/look requests, the t...

MORE FASHION POSTS

Shades of green💚
Wearing cute pants from @pomel...
TikTokers Are Sharing What They'd Wear to Fashion ...
Your body, your art. ♡
Hijrah kapas ✨

Mencoba kebiasaan baru, karena t...
Menatap indahnya senyuman diwajahmu, udah ahh pege...
Ramadan sebentar lagi, identik dengan buka bersama...
Haters : why don't you try acting your age?
Me : *...
Kulit dehidrasi krn pake masker terus, kena polusi...
Cantik dan elegan banget kaaan Classy Crystalline ...

MORE BEAUTY POSTS

Akhirnya bisa ngabisin @itsmybase Freshly Dew Tone...
3 masker yang lagi aku stok di rumah. Kalian ada y...
80s makeup is making a welcome return. Here's the ...
Meskipun kandungannya cukup beragam, serum Alpha A...
A woman character can be known from the vibe of he...
Sakit tak berdarah yah ini namanya , bukan ciwi" y...
#JessNgeracunMemasuki usia 30 produksi kolagen mul...
💧TRUE TO SKIN HYALURONIC ACID SERUM [REVIEW]...
Maskeraide punya cara unik untuk menghidrasi kulit...
LOVE BUBBLE🧼
.
VALENTINE MAKEUP LOOK CHALLENGE
...

Advertisement