OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Reception mode, when the bride took off her veil already 😛. I honestly just want to show off my (super messy) curls as i've worked so hard for it!!! Swipe to the very last pic to see the bridesmaid version 🤣🤣🤣.Btw buat yang minta tutorial errrr.. Ini makeupnya basic banget kayak makeup ku kalo mau k mall cepet2 wkwkwk cuma lebih di soft in lagi, pokoknya semua serba soft dari eyeliner, alis sampe falsiesnya pake yg fluttery tapi super ringan dan natural. I focused more on a flawless and glowing complexion gitu.. the whole look tuh "jadi' karena the theatrics, the hair, the veil, the bouquet - kalo di suru ngulang aku stress sama rambut bund so maybe kapan2 yah 😂.Btw, aku pake @mahanacosmetic lip cream buat makeup ini, trus d top pake lipgloss - cakep kan 🙊, full review lip cream nya coming soon ya! #makeuplook #weddingmakeup #koreanweddingmakeup #BeauteFemmeCommunity #SbyBeautyBlogger #clozetteid #startwithSBN #socobeautynetwork
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

BOX OF HAPPINESS

Happy banget dapet Box of Hapine...
..
Good Morniiing beeeeb, mau racun gincu lagi ngg...
..
Good Morniiing beeeeb, mau racun gincu lagi ngg...
..
Good Morniiing beeeeb, mau racun gincu lagi ngg...
..
Team pantang keluar rumah tanpa ngalis mana nii...
..
Team pantang keluar rumah tanpa ngalis mana nii...
..
Team pantang keluar rumah tanpa ngalis mana nii...
..
Team pantang keluar rumah tanpa ngalis mana nii...
Setting powder VS Finishing Powder. Kira-kira, ap...

MORE FASHION POSTS

Hi There :)
Edgy in pink! Image shared by Clozetter @mndalicio...
The Designers Defining "Going-Out" Fashion
Be a standout and exude your inner blissful person...
The nostalgic Converse All-Stars are making a come...
Getting ready for a short walk this evening? Steal...
We know you have been waiting for another sale fro...
Wednesday in colors! Ternyata padupadan dua warna ...
Here’s How Cruella's Costume Designer Made "Dalm...
Affordable and easy, try this DIY corset belt at h...

MORE BEAUTY POSTS

Intip Cara Tepat dan Mudah Memijat Wajah dengan Al...
.
Tiktok makin meresahkan ya bund

Ini nih hasil d...
..
SKINCARE KOREA CHECK!!!

Siapaa niiih penggemar...
..
Ada yang udah cobain ELSHESKIN RADIANT SKIN SER...
Sueded Or Slicked? You Can Have Both On Your Lip
Tak hanya packaging-nya yang cantik, hair oil dari...
Lassie Newfangled: [Review] The Bath Box Shea Rich...
Makeup merupakan hal yang paling aku cintai, makeu...
Serum berbentuk spray, pasti lebih menyerap dengan...
The Dermatologist-Approved Way to Treat Chest Acne...

Advertisement