OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Reception mode, when the bride took off her veil already 😛. I honestly just want to show off my (super messy) curls as i've worked so hard for it!!! Swipe to the very last pic to see the bridesmaid version 🤣🤣🤣.Btw buat yang minta tutorial errrr.. Ini makeupnya basic banget kayak makeup ku kalo mau k mall cepet2 wkwkwk cuma lebih di soft in lagi, pokoknya semua serba soft dari eyeliner, alis sampe falsiesnya pake yg fluttery tapi super ringan dan natural. I focused more on a flawless and glowing complexion gitu.. the whole look tuh "jadi' karena the theatrics, the hair, the veil, the bouquet - kalo di suru ngulang aku stress sama rambut bund so maybe kapan2 yah 😂.Btw, aku pake @mahanacosmetic lip cream buat makeup ini, trus d top pake lipgloss - cakep kan 🙊, full review lip cream nya coming soon ya! #makeuplook #weddingmakeup #koreanweddingmakeup #BeauteFemmeCommunity #SbyBeautyBlogger #clozetteid #startwithSBN #socobeautynetwork
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Delicate as a flower, yet blazing as a fire. Happy...
Mau kasih makeup details tapi dah lupa pake apa aj...
If she's a amazing, she won't be easy.
If she's i...
Happy International Women's Day 2021
.
As a woman,...
Calling to all 🇲🇽 food lover. Will definitel...
Working hard for something we don't care about is ...
Say hello to Lime Cosmetics Cushion and Lip Tint! ...
#EUPHORIA ✨ on International Woman’s Day.
Emp...
(SHARE, WIN, AND DONATE) I AM BRIGHT & CONTENT ! I...
@loccitane_id ✨💫🌟 fine soaps 🧼 To be ho...

MORE FASHION POSTS

One of my favorite brow combos!
@benefitindonesia ...
Part 2/3 NND x Óngredients [Meet the Products]

D...
Sianak yang gakuat dingin, tapi seneng banget ke m...
Buat kamu yang udah pada nungguin postingan feed ,...
Happy International Womens Day🤱🙎🧑‍🔧...
✨PM SKINCARE ROUTINE MELAWAN MASKNE ✨
.
Waktu ...
Nek ora iso ngewangi, minimal ora usah ngrusuhi.
...
Gerakan women support women paling gampang adalah ...
✨ 𝐓𝐫𝐮𝐞 𝐭𝐨 𝐒𝐤𝐢𝐧 ...
Last Friday Night Spent Well at @onnihouse.jkt

A...

MORE BEAUTY POSTS

🪴✨2nd Skin Luminous Skin Cushion - @luxcrime_...
The new-wave shag is the 'I woke up like this' hai...
Story Review :
Di luar expetasi ketika coba Lip Ti...
Happy International Women's Day!
.
#ClozetteID
#Ch...
Kulit Wajah Tampak Sehat Dalam 90 Detik Dengan For...
Happy monday..

Pernah ga kalian memberikan reward...
Aku punya review baru nih dari @mireyacosmetics.of...
ATTENTION!! L'Oreal sedang mengadakan Super Sale u...
If you knew,how hard it was and how longit took to...
𝘓𝘪𝘗𝘪𝘭𝘭, 𝘒𝘦𝘤𝘪𝘭 ...

Advertisement