OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty Blogger from whileyouonearth.blogspot.com

Instagram

Review sebagian baju lokal yang aku punya selama ini (belum semua karena bisa kepanjangan videonya 😂)

https://youtu.be/yDctBkQLMWo

#BeatriceClothing
#Amygo #RamuneShop #PoshTheLabel #Impromptu aja dulu. Next aku bikin lagi kalau udah foto-foto 😁

Semoga bermanfaat, dan asli trend #bajulokal lagi booming. Semoga semakin berkarya dan bikin baju-baju yang trending mendunia 😁

#dressoftheday #reviewbaju #dressup #clozetteID #review #beautyvloggerindonesia #beautyvlogger #igstyle #style #baju #styleoftheday #potd #videooftheday #youtube #instagram #instagood #love #hello #goodday #instamood #moodoftheday #fashionstyle #fashion #clothingbrand
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jasmine Creme brulee by @summers_atthepool

Atasnya torched sugar yang “crunchy”, dalamnya lembut dan manis dengan aroma melati yang bikin dessert ini unik.

Intinya, enak 😉

#dessert #crèmebrûlée #yums #sogood #musttry #recommended #jasmine #flowerinfused #igfood #igdessert #foodies #foodoftheday #blueberries #instagood #instafood #pool #summer #bythepool #swimmingpool #chill #chillvibes #hangingout #clozetteID #relax #holidaymood #mood #moodoftheday #moodbooster #sweets #caramel
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Micellar Shampoo dari @pantene yang tanpa silikon dan formula yang ringan, bikin kulit kepala bersih dan terasa lebih fresh. Gak bikin lepek dan aromanya enak banget ❣️Full review on:https://youtu.be/lAF6Gan815o #pantene #micellarshampoo #shampoo #perawatanrambut #haircare #scalpcare #beauty #instabeauty #reviewshampoo #instadaily #igers @panteneid #igdaily #nosilicone #clozetteID #rambutsehat #rambut #coloredhair #hairstyle #igers #potd #motd #lotd #lookoftheday #pic #pictureoftheday #shampooing #love #mood #moodbooster #moodoftheday
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kenapa sih satu @kumuloconcept tuh isinya irresistible semua❣️I’m wearing outfit from @treat.initiative and @wearanantha They are so comfy and stylish at the same time. Lalu di tangan aku, paper bag berisi @euodiahome yang aromanya enakkk sangatt.(next slide) White Mandarin ini salah satu favorit aku karena fresh sweet citrus dan cocok untuk dipakai di kamar karena menyediakan nuansa yang menyenangkan. Full review udah ada dihttps://youtu.be/foqqykrPYxcSee you there❣️ #euodiahome #aroma #scents #homefragrance #mandarin #citrus #outfit #stylefashion #fashion #ootd #outfitoftheday #pic #picoftheday #pictureoftheday #design #decor #cactus #plants #garden #concept #conceptstore #conceptualphotography #clozetteid #potd #carnellinstyle #love #beauty #pose #shopping #ideas
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Good morning from #sumikkogurashi Let’s make positive thoughts and enjoy every moment of this day.Another day, another blessing and another chance at life. Take nothing for granted and think of every breath as a gift. #love #goodmorning #happythoughts #thoughts #positivevibes #positivethinking #positive #positivequotes #grateful #cutenessoverload @sumikkogurashi_official #hello #whatsup #morning #morningvibes #morningmotivation #sunshine #sunnyday #sunny #igdaily #clozetteid #beauty #garden #takeawalk #balloon #potd #mini #pictureoftheday #pic #cute
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jewel Key Eye Glitter Parts at
https://hicharis.net/carnellin/1unX
Rp.150k

✨beautiful glitters for shimmering eye makeup
✨can be used as face decoration too, cheeks, upper lips, lips, etc
✨water-based liquid type
✨easy to blend
✨opal crystal sparkles
✨ comes with spatula type brush for easy application

#sexyformula #JewelKeyEyeGlitterParts #glitter #eyes #CHARIS #hicharis@hicharis_official @charis_celeb @sexy_formula
#makeup #beauty #glitters #eye #eyemakeup #glitteryeyes #sparkles #opal #opalcrystal #love #clozetteid #instabeauty #potd #motd #swatch #musttry #makeupcollection #igdaily #dailymakeup #daily #goodmorning #freshmakeup #igers #instagood
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“It's okay if every weekend doesn't lead to big moments and campfires and laughter that carries on for hours and hours. Some weekends might be quiet, still, with plenty of room to contemplate. And in that contemplation room, there is room to grow. “(Morgan Harper Nichols)It’s been okay for so many months now 😌 #hello #clozetteID #weekend #igstyle #style #ootd #outfitoftheday #outfit #outfitinspiration #dressup #dress #sunset #beauty #instadaily #instagood #quote #love #takecare #takecareofyourself #wecandoit #walk #walkinthepark #walkinthecity #lifestyle #creative #creativespot #shops #localbusiness #localshop #Jakarta
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Nalssin Manyo Multi-Purpose Moisture Cream with Bulgarian Lavender yang highly moisturizing, mengandung vitamin C, E, shea butter, adenosine, niacinamide, centella asiatica, hyaluronic acids, etc, that helps retain moisture, dan menggunakan bahan-bahan yang aman.🌿whitening🌿moisturizing 🌿anti wrinkleMade for:☺️ dry skin😳 sensitve skin😶 dull skin🤫 blemish prone skin🤗 loose and wrinkle skinContain NO:❌ parabens❌triethanolamine ❌phenoxyethanol❌artificial colours ❌mineral oil ❌synthetic fragranceHow to use:apply the cream liberally on clean skinNalssin Manyo Moisture Cream bisa dibeli di,https://hicharis.net/carnellin/1ulgseharga Rp.270rb #CHARIS #skngoa #NalssinManyo @skingoa @hicharis_official @charis_celeb #skincare #moistskin #lavender #igreview #koreanskincare #koreanbeauty #beauty #igers #pelembabwajah #kulithalus #kulitcerah #beautyvloggerIndonesia #pelembabalami #vitc #sehat #kulitsehat #healthyskin #love #clozetteID #trend #musttry #antiewrinkle #bebaskeriput #flawless #rekomendasiskincare
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top