OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Niatnya bikin awan awan terus lupa taro eyeshadow biru dimana... 😂🤣 jadi ini cocokny dibilang look apaya...🤣....Deets:Foundie @getthelookid l’oreal infallible 24h freshwear shade 220 [email protected] palleteL’oreal rouge signature for ombre lipsBrow powder dari brow sculpture kit 3in1 nya @thebodyshopindo ..Hooh sesimple itu. Buat awannya aku pake @elsheskin body scrub HAHAHA i kno this is weird tapi ini thick jadi warna putihnya nyata gitu bebs, since aku gabisa pake facepaint yakan... ..... #clozetteid #cicireceh #jenntanmakeup #makeupdrugstore #cloudmakeup #makeuparmy #artmakeup #creativemakeup #nofacepaint
post
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Owning our story and loving ourselves through that...
Berasa gak sih makin hari makin panas?? dirumah aj...
Pagi teman-teman, subuh hari ini tidak sesejuk sub...
Masih bingung warna lipstik apa yang cocok dengan ...
Don't test the MONSTER in me.••Makeup by @stor...
PUPPET
HALLOWEEN CHALLENGE 23/31
🎃 #31daysofhal...
The beauty of a woman must be seen from her eye...
The 2nd #KicasxMovie is about Perempuan Tanah Jaha...
Yang paling challenging dari healthy lifestyle: te...

MORE FASHION POSTS

Sambil nunggu makanan dateng, cek dulu review prod...
Tadaaaa kalau udah liat story aku kemarin2, pasti ...
Beberapa hari ini si kecil kadang rewel. Setelah s...
I love sweets, do you? 🍬🧁🍭
#BodyPlusIcel
...
.
I was lost, I was trying to find the answer
Yeah...
Currently my comfort color. Kalau kamu ngerasa pal...
And it’s a wrap for Day ✌🏻of #JFW2020

B...
Benar kata Alm. Bapak bilang, hidup itu jangan sib...
No caption needed.. 💐❤
-
#flowers
#OnieOOTDSp...
Selamat hari Kamis ❤ Rayna pakai selimut @little...

MORE BEAUTY POSTS

HOW TO: BRAIDED PONYTAIL HAIRSTYLES 👱ðŸ...
EASY SUMMER HAIRSTYLES WITH A SCARF - YouTube
BARANG WAJIB MASA KEHAMILAN ! - YouTube
Victoria’s Secret Hair Tutorial | Martha Hunt...
Fixing my Frizzy Hair | The Journey to Nice Hair. ...
Halloween Hair: Nancy Wheeler | Stranger Things x ...
EASY FALL HAIRSTYLES 2019 🍂 FALL HAIR TREND...
TOP PRO TIPS FOR THIN HAIR! | Brittney Gray - YouT...
Top Model Halima Aden's Nighttime Skincare Routine...
The Best Korean Skin Care for OILY Skin | YesStyle...

Advertisement