OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

host | blogger & vlogger | beauty-fashion-lifestyle enterpreneur @mapleyourday @cloudstudio.id @yoursupplies.id follow all socmeds @jennitanuwijaya

This Purifying Clean It Zero Cleansing Balm from Banila Co is my favorite cleansing balm that quite safe for a fungal acne skin like mine (tho I wouldn't recommend if youre still struggling with FA, please heal that itchy stubborn little bumps first before you touch any cleansing balms and oils!). I recognized it first when I saw Vania from @beautyandacne's review about it and I'm so glad I found it! CLAIMS:✨Hypoallergenic✨Deep cleanses✨Mildly exfoliates✨Non-stripping skin✨Leaves skin hydrated and soothedTEXTURE:It is a white, sherbet-like cleansing balm like a typical cleansing balm in the market that turns into smooth oil when you rub it onto your face. It changes into a smooth milky texture when you splash it with small amount of water.THOUGHTS:💕Best for sensitive skin, acne prone and FA -prone (that currently doesn't have issue with fungal acne)💕The texture is enjoyable and doesn't leave my skin feels dry afteruse, but I think it's just too ambitious to say this hydrates and soothes.💕It doesn't leave any itchy feeling as well.💕 It does mildly exfoliates, since my nose area starts to look cleaner from any blackheads since I start incorporate this in my daily pm routine.💕 IT DOESN'T BREAK ME OUT😭😭😭 (You know how good it feels to finally found something that worth repurchase zillion times bcs your skin loves it so much after allll the nonstop series of "it ruins my skin")❌ It doesn't remove waterproof mascara very thoroughly. That's why I use micellar water/eye makeup remover before I use this.REPURCHASE:I did. I'm already on my 2nd bottle and not planning to switch to other cleansing balm🤗I'm so glad my bumpy days is almost over!! Still have some rough along my jawline but my face is finally passed its worst moments😭😭 I don't know wat tomorrow brings but hopefully it's not another zits!😂 Anyway!! It's impossible for me to get here if I don't do a quite exhausting face cleansing process😂 I do 4 steps cleasing routine every night and will always continue to do so to ensure my face is clean enough to sleep with 💞 #InaSkincareRecipe
Jennitanuwijaya 9 Jun 2019
my fave! tapi masih kepo efek beda varian ini apa hehehe
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
bahagya banget akhirnya yang ditunggu-tunggu hampir sebulan tiba juga😭 shock banget pas @sephoramy ngeluarin edisi Avengers kemarin. Tapi, sedihnya, koleksi ini cuma rilis di China sama Malaysia.

untungnya Babang Opal ((@rahmanfakhri)) ada di sana, jadi langsung gw rusuhin ke Sephora beli ini😭 makasih banyak ya❤️ Syapa yg kepo sama warnanya?Swipe👉🏽
.
.
yang kepo sama swatches / gimana warnanya di mata, sabar yah😘
.
.
#ClozetteID #beauty #skincare #makeup #beautybloggerindonesia #indobeautysquad #beautybloggerceriaid #beautiesquad #indobeautygram #beautyblogger #sephoramarvel #sephora #sephorahaul #sephoramakeup #avengersmakeup
Jennitanuwijaya 9 Jun 2019
OMG INI APA GEMES BANGET
3 likes
Categories : makeup, makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Menurutku pembersih muka menjadi hal yang PALING PENTING dalam skincare, karena aku merasakan sendiri pas lagi breakout pakai skincare macam-macam nggak ngaruh soalnya pembersih mukanya terlalu keras ke kulitku, jadinya bikin mukaku kering :( Nah, aku dapet dua pembersih muka Swissvita yang gentle dari @allyoung.id dan @clozetteid Inilah pendapat singkatku setelah menggunakannya selama 14 hari⁣

Cleansing Oil: efektif membersihkan makeup tanpa perlu gosok-gosok keras ke kulit! Cleansing oil ini kalau dibilas pake air nggak meninggalkan residu, jadi kulit gak lengket⁣

Cleanser Cream: teksturnya creamy😚 dan nggak bikin kulit mukaku kering setelah cuci muka! ⁣


Oh ya cleansing oil-nya masih mengandung fragrance, kalau cleanser cream-nya nggak (wanginya kayak obat gitu heheh). Harga kedua produk ini memang agak pricy sih, tapi menurutku worth to buy! ⁣


#ALLYOUNGXCLOZETTEIDREVIEW #ALLYOUNGID #clozetteid #skincare #jogjabloggirls
Jennitanuwijaya 9 Jun 2019
great concept!
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Udah bukan rahasia lagi kalo akutuuuuh salah satu penggemar natural product. Ada yg udah pernah denger @vimala_co ?? Aku sukak banget sama produk-produk dari @vimala_co yang ini :
- Morning Detox : sabun batangan untuk detox wajah.
- Ultra nourishing lip balm : melambabkan bibir.
- Natural sugar body scrub - Bug free bosy mist : semprotan anti serangga

Review lengkap soon ya di blog aku!

#clozetteID #beauty #ubbyxxbeauty #ubbyxxreview
Jennitanuwijaya 9 Jun 2019
waduh produk apa lagi nih, otw ke blog ah kepo!
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I’m original from Semarang. But since I left Semarang and lived in Japan for 2 years then moved to Jakarta untill now, some ppl said that I’m not look like Semarang ppl. 😅 And even these view days when I went to some places in Semarang, they asked me where am I from. 🤣 And sometime my bf make a joke that I’m from Colombia half Indonesian. And my grandma from Japan, that’s why I speak Japanese. But I don’t speak Latin because I’m growing in Indonesia. LoL 😂😂😂 .
.
.
.
.

#sakuralisha #independentwoman #indonesianbeautyblogger #fashions #blogger #beautybloggers #beautybloggers #traveller #lifestyle #indonesia #curlyhair #outfits #beautyblogger #lookoftheday #fashion #outfit #semarang #clozetteid #fotd #outfitoftheday #ootd #uniqloindonesia #wardrobe #uniqlo #charlesandkeith #michaelkors #travel
Jennitanuwijaya 9 Jun 2019
omo look at all those greens!
7 likes
Categories : travel, makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jennitanuwijaya 9 Jun 2019
suka banget sama natural look nya!
5 likes
Categories : makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jennitanuwijaya 9 Jun 2019
you look amazingly pretty!
3 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pernah ngga sih tertarik sama satu produk karena kemasannya? Aku sering bgt. Salah satunya waktu nemuin Pond's Brightening Watermelon Facial Foam yg gemassh ini di @indomaret . Ngga cuma kemasannya aja yg eye catching. Formulanya pun trnyata bisa membersihkan residu sisa make up yg menempel pada wajah, juga bikin kulit jauh lebih halus, lembab dan juga cerah lho. Dan harganya murah bgt ❤ #PondsxMaudiAyunda #YourBrightandGlow #ponds #clozette #clozetteid #flatlay #bandungbeautyblogger #beautybloggerbandung #tribepost
ElisabethGultom 29 Dec 2018
yg edisi maudy ayunda pensaran bgttt
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Clinelle WhitenUp Series ini adalah my current go to "Morning Skincare Routine" Karena produknya yang ringan2 dan dapat mencerahkan juga, ini membantu memudarkan dark spot di wajah aku.. Yuk baca lebih jelas reviewnya @clinelleid WhitenUp Series ini di #vannysarizdotcom.. #clozetteid
Jennitanuwijaya 25 Dec 2018
waaa aku juga pake ini hehe
5 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top