OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

host | blogger & vlogger | beauty-fashion-lifestyle enterpreneur @mapleyourday @cloudstudio.id @yoursupplies.id follow all socmeds @jennitanuwijaya

This Purifying Clean It Zero Cleansing Balm from Banila Co is my favorite cleansing balm that quite safe for a fungal acne skin like mine (tho I wouldn't recommend if youre still struggling with FA, please heal that itchy stubborn little bumps first before you touch any cleansing balms and oils!). I recognized it first when I saw Vania from @beautyandacne's review about it and I'm so glad I found it! CLAIMS:✨Hypoallergenic✨Deep cleanses✨Mildly exfoliates✨Non-stripping skin✨Leaves skin hydrated and soothedTEXTURE:It is a white, sherbet-like cleansing balm like a typical cleansing balm in the market that turns into smooth oil when you rub it onto your face. It changes into a smooth milky texture when you splash it with small amount of water.THOUGHTS:💕Best for sensitive skin, acne prone and FA -prone (that currently doesn't have issue with fungal acne)💕The texture is enjoyable and doesn't leave my skin feels dry afteruse, but I think it's just too ambitious to say this hydrates and soothes.💕It doesn't leave any itchy feeling as well.💕 It does mildly exfoliates, since my nose area starts to look cleaner from any blackheads since I start incorporate this in my daily pm routine.💕 IT DOESN'T BREAK ME OUT😭😭😭 (You know how good it feels to finally found something that worth repurchase zillion times bcs your skin loves it so much after allll the nonstop series of "it ruins my skin")❌ It doesn't remove waterproof mascara very thoroughly. That's why I use micellar water/eye makeup remover before I use this.REPURCHASE:I did. I'm already on my 2nd bottle and not planning to switch to other cleansing balm🤗I'm so glad my bumpy days is almost over!! Still have some rough along my jawline but my face is finally passed its worst moments😭😭 I don't know wat tomorrow brings but hopefully it's not another zits!😂 Anyway!! It's impossible for me to get here if I don't do a quite exhausting face cleansing process😂 I do 4 steps cleasing routine every night and will always continue to do so to ensure my face is clean enough to sleep with 💞 #InaSkincareRecipe
Jennitanuwijaya 9 Jun 2019
my fave! tapi masih kepo efek beda varian ini apa hehehe
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
bahagya banget akhirnya yang ditunggu-tunggu hampir sebulan tiba juga😭 shock banget pas @sephoramy ngeluarin edisi Avengers kemarin. Tapi, sedihnya, koleksi ini cuma rilis di China sama Malaysia.

untungnya Babang Opal ((@rahmanfakhri)) ada di sana, jadi langsung gw rusuhin ke Sephora beli ini😭 makasih banyak ya❤️ Syapa yg kepo sama warnanya?Swipe👉🏽
.
.
yang kepo sama swatches / gimana warnanya di mata, sabar yah😘
.
.
#ClozetteID #beauty #skincare #makeup #beautybloggerindonesia #indobeautysquad #beautybloggerceriaid #beautiesquad #indobeautygram #beautyblogger #sephoramarvel #sephora #sephorahaul #sephoramakeup #avengersmakeup
Jennitanuwijaya 9 Jun 2019
OMG INI APA GEMES BANGET
3 likes
Categories : makeup, makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Community Sister🧚‍♀️🧚‍♀️
.
.
.
#Clozetteid #makeup
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
Cara Mudah Cat Rambut Warna Cerah Di Rumah Tanpa Bleaching
...
Kini kamu tidak perlu lagi datang ke salon, mengubah warna rambut dapat kamu lakukan sendiri di rumah dengan mudah dan menyenangkan. Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from clozette.co.id
4 likes
Categories : articles
see more from this collectionArticles
+ View more details
Yuhuuu... jadi ini adalah photo teaser dari Video Youtube aku nanti. Make up look ini, hanya menggunakan rangakaian #nudeSlay @lakmemakeup aja lho...😉
.
Next aku akan kasih tau juga video teasernya, siapa yang udah gak sabar dengan video One brand makeup @lakmemakeup dari aku? Tungguin di feed aku yah!😘
.
#NudeSlay #InstantGlam #BeautyJournalxLakme #makeup #beauty #tampilcantik #ragamkecantikan #clozetteid #LakmeMakeUp
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Minggu kemarin dapat kejutan Mystery Box dari @sociolla @beautyjournal & @panteneid!
.
Sudah tahu produk terbarunya Pantene ini belum? Jadi Pantene Perfect On ini adalah Leave-On Conditioner dengan packaging yang travel friendly dan mudah dibawa kemana-mana.
Yang aku suka adalah teksturnya yang ringan dan mudah menyerap serta tidak lengket. Pantene Perfect On juga bisa digunakan saat rambut dalam kondisi kering. Bentuknya yang mungil juga dilengkapi strap untuk dipasang di tas kamu dan siap untuk menemani hari-hari kamu - #DadahAwutAwutan ! 😍👋
.
#vsco #SOCOBOX #SOCOID #clozetteid #hairessential #hairconditioner #travelmate #beautyblogger #beautyenthusiast
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨ New skincare product to try this month 😄 dear skin, please bear with me!
📩 PR/ gifted
@wardahbeauty sheet masks. I'm so excited to try this brand sheet mask, but I'm planning to find the last variant first before try out the whole series. And look at the beautiful packging 👍👍
_
#dermarollersystem I'm going to try rolling my skin after I brave enough 😂 they send me the roller ( 1.00mm) , Dermat C+ anti aging serum and Perfectderm Collagen sheet mask to use after the rolling process. I'm also going to review it on my youtube.
_
@atomy_official lemme try their moisturizing sunscreen spf 50+ PA+++. What's special about this product, it has shade. I got mine beige which is yellow undertone and I've been testing it out lately.
_
💸 beauty haul
@purito_offical ABP Synergy Liquid. Since I've tried the sample product and it works amazingly on my skin, I decided to buy the full size product.
_
@moistdiane Extra Volume and Scalp Shampoo. When I decided to grow my hair long, it means I'm going to have flat hair which is not going to look good. I bought this because it was discount. But still, it's the most expensive shampoo that I ever buy 😂
_
@nourishskin Acneplast . This is kinda hard to find but this cheap acne patch is really good for that price. I'm going to repurchase it soon 😀
Well, from all those new things to try, which one do you want me to review first?
.
.
.
.
.
#ellskincaregame #abcommunity #idskincarecommunity #clozetteid #skincareblogger #skincareaddict #asianbeauty #clozetteid #slaytheflatlays #instabeauty #influencer #koreanskincare #kbeauty #glowingskin #instaglow #skincareroutine #skincarehaul
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Menurutku pembersih muka menjadi hal yang PALING PENTING dalam skincare, karena aku merasakan sendiri pas lagi breakout pakai skincare macam-macam nggak ngaruh soalnya pembersih mukanya terlalu keras ke kulitku, jadinya bikin mukaku kering :( Nah, aku dapet dua pembersih muka Swissvita yang gentle dari @allyoung.id dan @clozetteid Inilah pendapat singkatku setelah menggunakannya selama 14 hari⁣

Cleansing Oil: efektif membersihkan makeup tanpa perlu gosok-gosok keras ke kulit! Cleansing oil ini kalau dibilas pake air nggak meninggalkan residu, jadi kulit gak lengket⁣

Cleanser Cream: teksturnya creamy😚 dan nggak bikin kulit mukaku kering setelah cuci muka! ⁣


Oh ya cleansing oil-nya masih mengandung fragrance, kalau cleanser cream-nya nggak (wanginya kayak obat gitu heheh). Harga kedua produk ini memang agak pricy sih, tapi menurutku worth to buy! ⁣


#ALLYOUNGXCLOZETTEIDREVIEW #ALLYOUNGID #clozetteid #skincare #jogjabloggirls
Jennitanuwijaya 9 Jun 2019
great concept!
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top