OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

cruelty-free beauty enthusiast

When I do solo traveling I always pack lightly, bring comfortable clothes, simplified my makeup & skincare because I tend to pack what I bring. Here is one of the product I brought with me during my last short getaway, Onsaemeein Aqua Deep Cleansing Pad 📝RATING = 4.5/5 Price? Super affordable!Rp 6.000 or (USD 0.50) for one sachet at @altheakoreaWhen I tear the sachet, I sniff something but I can't describe what scent it is. Each side of the pad has different texture, one is soft and the other side is embossed. I mostly use the embossed side, as it helps to remove makeup effectively than the soft side. The pad is so wet, but it dries pretty fastThis pad does a great job at removing base makeup, lipstick, blush, eyeshadow. But can't remove mascara and lip tint completelyIt feels sticky at first but that feeling goes away in minutes, leaving skin fresh and moist like I just applied a hydrating toner. ..*Gifted by Onsaemeein for review purpose...Sebelumnya aku gak pernah ngerasa sepuas ini bisa hapus makeup dengan cleansing pad. Soalnya pad nya sudah terlihat kotor, tapi waktu di cek dengan micellar water masih kotor banget! Onsaemeein Aqua Deep Cleansing Pad ini cuma butuh selembar aja buat hapus makeup semuka. Pad nya ada sisi yang ber-emboss dan tidak. Aku seringnya pakai yang ada embossnya soalnya lebih bersih dalam menghapus makeup. Pad nya cepat kering juga sih, jadi udah kering duluan waktu baru pakai satu sisi.Setelah hapus makeup kulit kan jadi basah nih, waktu basah itu terasa lengket. Tapi waktu udah ga basah muka langsung terasa lembap. #clozetteid
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 kalimat yang memulai pergibahan ; “eh tau gak?” .
Kemudian percakapan berlangsung sepanjang hari🤣🤪
.
.
.
. 📷 @sonyindonesia a5000 + @sigmaind 30mm
.
. .
.
.
#cicireceh #clozetteid #jenntanwears #fashioninspiration #koreanfashionstyle #positivevibesonlyplease #whatiweartoday #whiteonwhite #sonyforher #fashionshots #photographyideas #photoshootideas #womaninframe #jsparrow #ootdindokece @ootdindofashion @ootdindokece #lookbookid @lookbookindonesia
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mermaid needs to go to her place; sea. 💙🏝- #ootd #beachstyle #traveling #zahratheexplorer #zahratsabitahootd #clozetteid
4 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
» PRINCESS JASMINE «
.
Have you watch Aladdin movie? I like the movie overall, but still kinda have a mixed feeling about it, especially for the characters. Do you guys like the new Aladdin movie? .
.
.
.
#aladdin #aladdinmovie #jasmine #princessjasmine #naomiscott #disney #makeuptransformation @naomigscott @disneyaladdin #disneyprincess #alysontabbitha #wakeupandmakeup #makeupforbarbies @makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger @indobeautyblogger #arabian #undiscovered_muas @undiscovered_muas #bloggerceria @bloggerceriaid #bloggermafia #clozetteid #fdbeauty #indobeautysquad @indobeautysquad @tampilcantik #tampilcantik #mua_army @mehronmakeup #tasyashoutoutfarasya #fantasymakeupworld @lakmemakeup #100daysofmakeup #beautybloggerindonesia @beautyblogger_indonesia
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Akhirnya @hicharis_official ngeluarin produk pertama mereka nih, Madecassoside Cica. Ada yang sheet mask dan creamnya juga. Disini aku coba yang maskernya. Lembaran maskernya terbuat dr 100% kapas murni. Essencenya creamy banget dan di kulit aku lumayan lama nyerapnya.Tapi ternyata masker ini cukup ngefek untuk meredakan kulit yg iritasi lho. Wajah aku merah-merah dr kemaren dan kebantu banget untuk bikin lebih calming dengan masker ini😍.🛍 Where to buy?Tentu aja di @hicharis_official dan kalian bisa dapat harga super murah dengan belanja disini 👉 hicharis.net/tamioktari/eyG 👈 Oh dan jangan khawatir karena untuk produk ini berlaku local shipping dan COD ya~♡.Review lengkapnya udah up di blog ya, masih fresh! Langsung cek aja di 👉 ((bit.ly/CharisMask)) 👈 atau bisa klik link yang ada di [email protected]_celeb #hicharis #charisceleb #charis #charismask #chariscicamask #charismadecassosidemask #charisfacialmask #clozetteid
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Well spent weekend! Happy buffdae, flamingo! ... 📷 @lucky_sktchn ..... #clozetteid #jenntan #positivevibesonlyplease
2 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mulai bingung hijab style yang cocok untuk musim panas? Intip inspirasinya di sini, yuk: http://bit.ly/2JR3lQn. Video ini di-share kembali oleh Clozetter @juliahadi. Lihat juga tutorial updates lainnya di Tutorial Section.
9 likes
Categories : casual
see more from this collectionClozette Tutorial
+ View more details
ARTICLE
Light and comfy hijab summer wear – Just Trendy Girls
Dress up or down, beach or town with the amazing summer hijabi women wear. New trends with basic dresses and skirts with contrast colored tops; as they are so stylish and practical for the daily wear.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from justtrendygirls.com
10 likes
Categories : others
see more from this collectionArticles
+ View more details
.
Hai Hai, udah tau belum beb kalo sampe besok ada #GuardianBeautyDays loh, semua produk Hair Care mulai dari shampoo, conditioner, hair treatment sampe coloring lagi diskon 30% !!
..
Inget beb cuma sampe besok tanggal 26 Mei 2019 aja!! Yuk beb waktunya belanja hair care buat sekeluarga, mumpung lagi diskon buat SEMUA hair care
..
#KeGuardianYuk
#GuardianBeautyDays
#HealthyBeauty
#GuardianShoppingFrenzy
#RambutCantik
#RambutSehat
@guardian_id
..
#clozetteid
onto closet
5 likes
Categories : hair
see more from this collectionMy Closet
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top